Meksikā brīnumaina jaundzimušā izglābšana pēc 8 stundu atrašanās zem zemes

Patiešām brīnumaina ir izglābšana ir piedzīvot kādā Brazīlijas pilsētiņā Kanaranā, kur mediķi un policisti no 50 cm dziļa kapa izcēluši dzīvu jaundzimušo, kas bijis aprakts 8 stundas.

Kads no video

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Kads no video

Vecāki un ģimenes tuvinieki apgalvo, ka meitenīte piedzimusi nedzīva, tāpēc to uzreiz apglabājuši.

Policija, kas bija ieradusies notikuma vietā, bija gatavi atrast mirušu bērnu, bet milzīgs bija  pārsteigums, kad, rokot vaļā zemes kārtas, radās nojausma, ka bērniņš ir dzīvs, jo no pazemes atskanēja ļoti vājas raudāšanas skaņas.

Izceļot no zemes bērnu, atklājās, ka viņai joprojām bija nepārgriezta nabas saite un placenta, vienlaikus bērniņš centies elpot.

Jaundzimušo uzreiz nogādāja slimnīcā, kur, veicot medicīniskās pārbaudes un attīrot elpceļus no zemes un smiltīm, secināts, ka kopumā meitenītes stāvoklis ir stabils un veselība nav nopietni cietusi.

Policisti devās uz notikuma vietu, jo bija saņēmuši anonīmu ziņu par nelegāli veiktu apbedījumu. Ir uzsākta krimināllieta pret 15 gadu veco māti. Viņa stāsta, ka dzemdības sākušās negaidīti, viņa atradās vannasistabā un bērns dzemdību laikā nokritis uz vannasistabas grīdas un smagi sasitis galvu. Pēc tam jaunā māte secinājusi, ka bērns ir miris.

Reklāma
Reklāma

 

Avots: DailyMail.co.uk