Policiju satriec cilvēku vienaldzība: Dzīvoklī ar mirušiem vecākiem uziet mirušu zīdaini un vēl 3 bērnus

Kādā dzīvoklī Dobelē Valsts policija uzgājusi trīs mirušus vienas ģimenes locekļus – abus vecākus un zīdaini, kā arī vēl trīs bērnus bezpalīdzīgā stāvoklī, ziņo portāls lsm.lv

FOTO: Mammamuntetiem.lv

3.janvārī plkst. 16.00 Dobeles iecirknī vērsās kāda sieviete. Viņa bija aizbraukusi ciemos pie savas meitas, bet netika dzīvoklī, kurā bija dzirdamas bērnu raudas, taču neviens durvis vaļā nevēris. Uz notikuma vietu ieradās policija un Valsts ugunsdzēsības dienests, kuri, lai tiktu dzīvoklī, iekāpa pa atvērto 2.stāva logu.
 

Glābējiem pavērās šausminoša aina – dzīvoklī miruši atradās 1963.gadā dzimis vīrietis un 1993.gadā dzimusi sieviete, bet zem gultas – mirusi deviņus mēnešus jauna meitenīte. Vēl bez mirušajiem dzīvoklī atradās trīs, četrus un piecus gadus veci bērni. Ekspertiem ierodoties, tika konstatēts, ka pēdējo reizi sieviete redzēta 27.decembrī. Iespējams, 27.decembrī arī iestājusies abu cilvēku nāve, taču, kad iestājusies zīdaiņa nāve vēl nav zināms.


Notikušajā vardarbīgas nāves pazīmes netika konstatētas, taču ticamākais nāves iemesls ir narkotisko vielu pārdozēšana. Bērnu organismi bija novājināti no neēšanas, tāpēc pašlaik viņi atrodas slimnīcā.


Avots: lsm.lv

Reklāma
Reklāma