Pasauli aizkustina poļu radīta reklāma. Tās sižets labi pazīstams arī latviešiem. VIDEO

Miljoniem cilvēku visā pasaulē aizkustināja kāda poļu interneta veikala "Allegro" reklāma, kurā opītis apgūst angļu valodu, lai iepazītos ar savu ārzemēs dzīvojošo mazmeitiņu. 

Reklāma aizkustināja daudz - to noskatījušies teju trīs miljoni cilvēku.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Reklāma aizkustināja daudz - to noskatījušies teju trīs miljoni cilvēku.

 

Aizkustinošajā reklāmā redzams, kā vīriņš pa pastu saņem angļu valodas mācību grāmatu, pēc kā sākas svešās mēles apgūšanas process - vīrs ar lipīgajām lapiņām nolīmē visus priekšmetus (un pat suni) savās mājās, pārbiedē kādu meiteni tramvajā, pasakot, ka viņu mīl un viņa ir prefekta, kā arī piedraud dzeltenai vannas pīlītei, ka to nogalinās - tas viss tikai, lai ielauztos svešvalodā. 

 

Iemesls tam visam ir mums, Austrumeiropiešiem, ļoti labi saprotams - izrādās, opja dēls ir devies uz Lielbritāniju labākas dzīves meklējumos, kur apprecējis vietējo sievieti un izveidojis ģimeni. Aizkustinošā video noslēgumā opis mazai meitenītei saka: "Sveika! Es esmu tavs vectētiņš!".  Šajā mirklī asaras ir grūti valdīt. 

 

"Ak, tā ir tik skaista reklāma... manas acis ir asarās!" paziņoja kāds cilvēks vietnē "YouTube" un viņš nebija vienīgais, kam šī reklāma lika raudāt. 

Reklāma
Reklāma

 

 

Avots: www.kasjauns.lv