29 gadus veca māmiņa audzina 14 meitas: "Es dzemdēšu, kamēr būs dēls!". VIDEO

Augustina Higera ir īsta supermamma – vārda vistiešākajā nozīmē. Augustinai ir vien 29 gadi, taču kopā ar vīru viņa jau audzina 14 meitas. Taču ģimenes plānošana ar to nav beigusies – māmiņa ir nolēmusi neapstāties, kamēr nebūs tikusi pie dēla.

Man nav bērnu limita, saka 14 meitu māmiņa Augustina. Viņa ir apņēmusies savam vīram uzdāvināt dēlu.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

"Man nav bērnu limita," saka 14 meitu māmiņa Augustina. Viņa ir apņēmusies savam vīram uzdāvināt dēlu.

Pirms pāris mēnešiem Augustina vīram dāvāja jau trešo dvīnīši pāri, raksta mirror.com. Taču tā nu ir sagadījies, ka kuplajā ģimenē visas atvasītes ir tikai meitenes, tāpēc mamma ir apņēmusies savam vīram Hosē (30) uzdāvināt arī dēlu. “Mēs abi ļoti vēlamies tikt pie puikas un būtu ārkārtīgi laimīgi, ja tas izdotos. Tāpēc turpinām pie tā strādāt. Man patīk būt grūtniecei. Man tas nesagādā ne kādas lielās problēmas, ne stresu. Liktenis mums ir dāvājis daudz meitenīšu, līdz ar to Hosē ir mazākumā.


Audzinot tik daudz meitu, neesmu pārliecināta, ka zinātu, ko darīt ar dēlu, taču zinu, ka būtu patiešām laimīga, ja mums tas piedzimtu. Dēlam ar Hosē noteikti būs ļoti ciešas attiecības. Ceru, ka varēšu viņam šo prieku sagādāt. Man nav bērnu limita – dzemdēšu vēl desmit, ja vajadzēs. Kamēr sagaidīšu dēlu,” ir pārliecināta Augustina. Kad varonīgā māmiņa piedzemdēja otrās dvīnītes Heilu un Breilu, ārsti jokoja, ka viņa drīzāk vinnēs loterijā nekā vēlreiz piedzīvos daudzaugļu grūtniecību. Taču sieviete tagad priecājas jau par trešo dvīņu pāri – Bellu un Isabellu.


Kā jau varat iedomāties, darba šai ģimenītei patiešām netrūkst. Bez apstājas darbojas veļasmašīna, tiek gatavoti 8 dažādi ēdieni, bet uz skolu bērni ir jāved ar autobusu. Tomēr Augustina apgalvo, ka savu dzīvi nemainītu ne pret ko. “Protams, zināmā mērā tas ir haoss – tik daudz meiteņu. Tomēr es vienmēr esmu gribējusi būt māte. Bērnībā allaž pieskatīju savus jaunākos brāļus un māsas.” Pirmoreiz stāvoklī viņa palika jau pusaudzes gados – šādi vainagojās Augustinas attiecības ar viņas toreizējo puisi Antonio.


Ziņa par grūtniecību topošo māmiņu šokējusi, taču par abortu nav bijis pat domas, jo Augustina ir ticīgs cilvēks. Pirmajai meitai Belisiai drīz pievienojās māsiņas Naielli (13), Liliana (12) un Vanesa (11). “Manas vecākās meitas bija neplānotas. Katru reizi, iestājoties grūtniecībai, es biju šokēta. Izmēģināju visvisādus kontracepcijas līdzekļus, taču tie nekad neiedarbojās. Tomēr, kad manas meitenītes piedzima, es no laimes vienmēr biju septītajās debesīs.”

 

http://www.youtube.com/watch?v=lBd3cRBxbHI

 

 

 

Reklāma
Reklāma

 

Avots: www.kasjauns.lv