Aktuāli! "Imantas pedofilam" tiesa piespriež 25 gadus ieslodzījumā

Par seksuāliem noziegumiem pret mazgadīgām meitenēm apsūdzētais tā dēvētais Imantas pedofils savu vainu atzinis, un tiesa viņam piespriedusi 25 gadus ieslodzījumā.

Tā dēvēto Imantas pedofilu policija aizturēja pērn 5. augustā.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Tā dēvēto Imantas pedofilu policija aizturēja pērn 5. augustā.

 

"Imantas pedofila" aizstāvis Antons Drēbnieks  pirms tiesas sēdes teica, ka apsūdzētais savu vainu atzīst visās apsūdzībā izvirzītajās epizodēs. Turklāt viņš pats bijis seksuāli izmantots, kad bija jauns, bet tas nenotika ģimenes lokā, piebilda advokāts.

Prokurors Agris Skradailis pirms sēdes komentārus nesniedza. Kā ziņo LTV, prokuratūra apsūdzētajam prasa 20 gadu cietumsodu, savukārt advokāts lūdzis to samazināt uz 17 gadu cietumsodu.

 

Reklāma
Reklāma

Jau ziņots, ka tā dēvēto Imantas pedofilu policija aizturēja pērn 5. augustā. Par Imantas pedofilu Latvijas sabiedrība uzzināja 2014.gada marta sākumā – pusotra mēneša laikā bija notikuši divi seksuāla rakstura uzbrukumi divām mazām meitenēm. Noziegumus policija ātri vien sasaistīja ar vienu personu, jo tie notika daudzstāvu māju liftos Pārdaugavā, Imantā, arī meiteņu vecums bija līdzīgs. Drīz pēc tam Valsts policija vēstīja jau par jaunu noziegumu – divas mazas meitenes bija ievilktas liftā un vienai no tām varmāka seksuāli uzbrucis. Pēc garākas pauzes oktobrī sekoja vēl viens uzbrukums mazai meitenei. Kopumā piecas cietušās meitenes ir astoņus līdz desmit gadu vecas. 

Avots: www.lsm.lv