Nākamā rudens un ziemas kolekcija no Paade Mode. FOTO

Rīgas modes nedēļas ietvaros apmeklētājiem tika piedāvāts vēl nebijis ieskats Latvijas labāko bērnu apģērbu zīmolu kolekcijās. Ar nākamās rudens un ziemas kolekciju skatītājus iepazīstināja arī zīmols Paade Mode, kas atšķīrās ar drosmīgo krāsu izvēli, bagātīgo adījumu līniju un klasiskajām iezīmēm detaļās un siluetos. 

Paade Mode zīmola kolekcijas ir unikāls, neatkārojams Ziemeļu dabas maģijas un katram bērnam tik svarīgo ērtību kopums, kas atbrīvo un pasvītro katra bērna personību.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Paade Mode zīmola kolekcijas ir unikāls, neatkārojams Ziemeļu dabas maģijas un katram bērnam tik svarīgo ērtību kopums, kas atbrīvo un pasvītro katra bērna personību.

 

“Lai sagaidītu brīnumu, sajustu īpašo bērnības maģiju pietiek ar ātru skatu ziemīgi tumšajā debesu plašumā. Tur un tikai tā mēs apjaušamtālo ziemeļu bezgalīgās iespējas. Iztēlojies! Izzini! Ietērpies!”

 

Paade Mode 10.kolekcija, Rudens/Ziema 16/17 “Up North” akcentē tumšo un košo krāsu saspēli. Kolekcijas izveidē izmantota Merino vilna no Japānas, organiskā kokvilna no Portugāles, neierastas krāsu un formu kombinācijas audumos no Liberty. 

 

Paade Mode saglabā savu pieeju apvienojot klasiskas un modernas formas, pievēršot uzmanību kustību un lietošanas ērtībai katrā izstrādājumā. Kolekcija piedāvā plašu bezvīļu adījumu līniju, dizains bagātināts ar izšuvumiem un kopējais stils papildināts ar bagātīgu aksesuāru līniju.

 

Paade Mode zīmola kolekcijas ir unikāls, neatkārojams Ziemeļu dabas maģijas un katram bērnam tik svarīgo ērtību kopums, kas atbrīvo un pasvītro katra bērna personību. Ar īpašu rūpību piemeklētie elementi, krāsas, augstākās kvalitātes materiāli – tas viss noteikti ir par Paade Mode.

 

Reklāma
Reklāma

 

Zīmola galvenā dizainere Linda Raintuma piedalīšanos Rīgas modes nedēļā vērtē kā “stāstu par lielajām, individuālajām uzvarām, kas palīdz mūsu bērniem caur jauniegūtu pieredzi izaugt par veiksmīgām, laimīgām personībām. Par bērniem un viņu 29 Zelta medaļām, 29 uzvarām! Par tām uzvarām, kas svarīgākas, par individuālu biznesa projektu, pieaugušo ambīciju piepildīšanu, izcilu “prezentāciju” utt” un izsaka pateicību visiem mazajiem modeļiem. 

 

Paade Mode 4 gadu laikā ir izdevies iekļūt vairāk kā 30 Pasaules vadošos bērnu apģērbu tirdzniecības vietu sortimentā Beļģijā, Anglijā, Amerikā, Austrālijā, Francijā, Itālijā, Izraēlā, Krievijā, Nīderlandē, Honkongā, Turcijā, Sauda Arābijā, Vācijā un Latvijā. Kolekcija “Up North” tirdzniecības vietās pieejama no jūnija. 

 

Ieskaties: www.paademode.com