"Reāls piedzīvojums" aicina bērnus no trūcīgām ģimenēm uz Ziemassvētku pasākumu

Tuvojoties gadumijai, biedrība “Reāls Piedzīvojums” organizē Ziemassvētku labdarības pasākumu, kurā aicināti bērnu namu bērni, maznodrošināto un trūcīgo ģimeņu bērni. Pasākums ir bezmaksas, iepriekš piesakoties uz e-pastu: labdariba@realspiedzivojums.lv līdz 12.decembrim.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Pasākums norisināsies 2015.gada 13.decembrī plkst. 16:00, Mārupes kultūras namā (Mārupes nov. domes ēka), Daugavas ielā 29. Biedrība „Reāls Piedzīvojums” šāda veida labdarības pasākumus organizē 1-3 reizes gadā un pasākumus apmeklē vairāki simti bērnu no bērnu namiem un vairākām Latvijas pašvaldību maznodrošināto, trūcīgo un daudzbērnu ģimenēm.

Programmā Čučumuižas Ziemasssvētki, dziesmas, daņči, rotaļas un Ziemasssvētku vecītis ar pārsteigumu paciņām. Pasākuma mērķis ir sniegt pozitīvas sajūtas tiem bērniem, kuriem nav ģimenes vai arī finansiālu un citu apsvērumu dēļ nav dotas iespējas pilnvērtīgi pavadīt svētkus.

Lai pasākuma atmosfēra būtu vēl pozitīvāka un bērnu sirsniņas laimīgākas, „Reāls Piedzīvojums” aicina iesaistīties uzņēmumus, organizācijas un visus interesentus, ziedojot bērniem saldumu paciņas (cepumi, konfektes, augļi, sulas un citi saldumi), biļetes uz pasākumiem (teātris, cirks, muzejs, akvaparks u.tml.), veicot finansiālu ziedojumu vai nodrošinot citas dāvanas. Šāds atbalsts iepriecinās daudzus mazos svinēt gribētājus un radīs tiem skaistas atmiņas. Ziedojuma iespējas skaties šeit.

Reklāma
Reklāma

Biedrība „Reāls Piedzīvojums” ir sabiedriskā labuma organizācija, kuras mērķis ir veicināt aktīvu, sportisku un veselīgu dzīvesveidu bērnu, jauniešu un pieaugušo vidū, veicināt jaunatnes patriotismu, biedriskumu, drošsirdību, fiziskās un garīgās spējas, personisko kultūru un disciplīnu, kā arī vides aizsardzības pasākumus. „Reāls Piedzīvojums” regulāri organizē bezmaksas pasākumus dažādu sociālo grupu bērniem.

Uzziniet vairāk par dalību pasākumā un ziedošanas iespējām, zvanot pa tālruņiem 28373749 vai 29325382, rakstot uz e-pastu labdariba@realspiedzivojums.lv vai mājas lapā.