Joku konkurss: decembra uzvarētājs izbaudīs neticami lielisku piedzīvojumu 50 eur vērtībā - Etnokvestu!

Esam noskaidrojuši tos laimīgos, kuri saņems Adventes kalendārus no LEGO®. Savukārt decembra uzvarētājs dosies uz kultūras centru “Etnokvest”, lai izbaudītu aizraujošu un jautru piedzīvojumu - kvestu, kura būtība ir, izmantojot savu apķērīgumu un loģisko domāšanu, atminot mīklas un kodus, izkļūt no slēgtas telpas ierobežotā laika periodā. 

Atjautība, attapība un vēs prāts - šīs īpašības būs nepieciešamas decembra joku konkursa uzvarētājam, lai atminētu Etnokvestu!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Atjautība, attapība un vēs prāts - šīs īpašības būs nepieciešamas decembra joku konkursa uzvarētājam, lai atminētu Etnokvestu!

 

Adventes kalendārus no LEGO® saņem:

Jānis Kalniņš un Roberts.

Inga J un Samanta

Ina Miķelsone un Miks

Sanita Dārzniece un Elīna

Beāte Bakovska un Jēkabs

Lana Baltmane Marta

Lai sazinātos par balvas saņemšanu, raksti audra@mammam.lv. Balvas jāizņem mēneša laikā no uzvarētāju izsludināšanas datuma. 
 
Visus konkursam iesūtītos jokus lasi ŠEIT!
Lai iesūtītu savu joku konkursam, SPIED ŠEIT!
 


Piedalies DECEMBRA joku konkursā! 

Decembra uzvarētājs balvā saņems dāvanu karti 50 Eur vērtībā, lai izbaudītu Etnokvestu. Etnokvests tas ir patiesi aizraujošs un jautrs piedzīvojums gan maziem, gan lieliem. Kvesta būtība ir, izmantojot savu apķērīgumu un loģisko domāšanu, atminot mīklas un kodus, izkļūt no slēgtas telpas ierobežotā laika periodā. 

Reklāma
Reklāma

Bērniem būs jāveic grūts un piedzīvojumiem pilns ceļojums, kas sāksies marokāņu tirgū, kur bērni kāps uz sena burinieka klāja, lai dotos doktora Kira pēdās un atrastu noslēpumainu salu. Uz salas tad arī slēpjas viņu ekspedīcijas mērķis – bērniem jāatrod zelta maska, kas jānogādā atpakaļ muzejam. Šī ir lieliska izklaide ģimenēm, bērnu kompānijām, kā arī darba dienās dalībai spēlē tiek komplektētas bērnu grupas, kur vienam dalībniekam dalības maksa ir tikai 5 eiro. 

Par Etnokvestu vairāk lasi ŠEIT!

Ieskaties: www.etnokvest.lv

 

Lai iesūtītu savu joku konkursam, SPIED ŠEIT!

Decembra konkursā piedalīsies anekdotes, kas tiks iesūtītas līdz 1.janvārim (ieskaitot).