19 gadus vecs puisis veic grūtniecības testu, un atklājas briesmu lietas

19 gadu vecumā šis jaunais cilvēks pārdzīvojis daudz ko, ieskaitot ķīmijterapiju, kas padarīja viņu vārgu un bez matiem. Bairons Dželdards no Kembridžas šobrīd var smaidīt, jo viņam izdevies uzvarēt baiso slimību – vēzi.

Kad ārsts lūdza jaunajam vīrietim veikt grūtniecības testu, viņš apstulba.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Kad ārsts lūdza jaunajam vīrietim veikt grūtniecības testu, viņš apstulba.

Jaunais cilvēks pirms gada devās pie ārstiem, jo sajuta sāpes vēdera sāna lejasdaļā. Nonācis pie onkologiem, Baironam tika lūgts veikt grūtniecības testu, un tas puisi pamatīgi pārsteidzis... „Es jau domāju, ka manī kas aug. Biju noskaņojies, ka par manu gadījumu uzņems dokumentālo filmu – čalis, kurš ir stāvoklī,” tagad smejas Dželdards. Taču izrādās, tieši grūtniecības tests visātrāk uzrādot to, vai pacients nesirgst ar sēklinieku vēzi. Tā izrādījās patiesā diagnoze šim jaunajam cilvēkam: divas sarkanas svītriņas urīna testā norādīja uz to, ka ļaundabīgs audzējs ir jaunā cilvēka sēkliniekos. Turklāt vēža metastāzes jau bija izpletušās līdz viņa plaušām. 

 

Izrādās, sēklinieku vēža slimnieki ražojot gluži tādus pašus hormonus kā stāvoklī esoša sieviete. 

 

Septiņu mēnešu laikā Bairons Džeralds vēzi ir uzveicis, tāpēc tagad var smaidīt un nekautrējas atklāt publikai savu stāstu, kā, vīrietis būdams, viņš „iečurājis grūtniecības testā”. 

 

Reklāma
Reklāma

Avots: www.kasjauns.lv