Teletūbiju zemes vienīgais bērns – aktieris izaudzis un atklāj uzņemšanas aizkulises

Kad pirms 19 gadiem pasaules bērnu sirdis iekaroja bezdzimuma bēbīšu – teletūbiju, seriāls, vienīgā īstā mazuļa sejiņa bija redzama saulītē, kas apspīdēja Teletūbiju  zemi.  Nu meitene Džesa Smita, kas sirsnīgi smējās  un iejutās saulītes lomā, ir izaugusi. Viņai ir 19 gadi. Vai fotogrāfijā atpazīsti viņas sejas vaibstus?

FOTO: Mammamuntetiem.lv


Tikai tagad Džesa ir sākusi runāt par seriāla uzņemšanas niansēm. Iepriekš to liedza līgums, ko noslēdza seriāla veidotāji un viņas vecāki.


Meitenītei bija jāsmejas un aiz kameras viņu smīdināja tētis.
Uzņemšanas brīdī meitenei bija 9 mēneši. Pēc tam, kad seriāls iekaroja pasaules telekanālus, smejošā saulīte kļuva par vienu no populārākajiem bēbjiem televīzijā. Visus šos gadus neviens nezināja, ka līdzās dzīvojošā meitene ir Teletūbiju zemes saules bērns. Pirmo reizi Džesa to atklāja studentu ballītē, kurā katram par sevi bija jāpasaka kāds interesants fakts.
 


Lai arī seriāls ieguma milzīgu popularitāti, par smejošo sejiņu meitenes ģimenei samaksāja 250 sterliņu mārciņas un uzdāvināja milzīgu kasti ar rotaļlietām.

Teletūbiji Tvinkijs Vinkijs, Dipsijs, La-Lā un Po dienasgaismu ieraudzīja 1997. gada 31 . martā. Pavisam tapa 60 epizodes, kas bija viens no iecienītākajiem 90. gadu bērnu seriāliem.

Reklāma
Reklāma

 

Informācija un ekrānšāviņš no Mirror.co.uk