2015. gada numeroloģiski skaidrojošā prognoze

Kopš dzimšanas esam piefiksēti noteiktā datumā, kura skaidrošana ir numeroloģisks personas pētniecības avots. Numeroloģiskā patiesība ir tāda, ka mūža laikā caur individuālajiem gadiem esam spiesti apgūt visus skaitļus. Kolektīvi tas notiek arī ar valdošo gada skaitli. 2015. = 2+0+1+5 = 8.

Astotniekam patīk vara, tādēļ starptautiski gaidāma varas un teritoriju pārdale.

FOTO: Shutterstock.com

Astotniekam patīk vara, tādēļ starptautiski gaidāma varas un teritoriju pārdale.

Pilna gadsimta un simtgades izmantošana ir primārais aprēķins un pats svarīgākais gada cikla Skaitļa noteikšanā. Sekundāri kā palīgu var apskatīt - 15/6. Svarīgs ir ikviens patstāvīgs skaitlis šajā aprēķinā. Skaitlis „8” nes sevī planētas Saturna simbolismu, prasot kā atskaiti no cilvēkiem visu, kas Saturnam svarīgs.


2015. = 8. gads deviņu gadu ciklā
8. jēga numeroloģijā – azartiskums (visu vai neko), mijiedarbība starp materiālo un garīgo pasauli.

Nozīme. Skaitlis "8" simbolizē atdzimšanu, bezgalību – materiālā un garīgā harmonisku sintēzi. Astotniekā ietverts Karmas likums - „Ko sēsi, to pļausi”. To mēdz dēvēt arī par Riska veiksmes skaitli. 

Skaitļa pozitīvās īpašības: veiksme, līderība, finanses, drošība, vara, godīgums, izveicība, drosme, labsirdību, tālredzība.

Skaitļa negatīvās īpašības: cietsirdība, augstprātība, pārākuma sajūta, egoisms, manipulēšana, nepacietība, skopums, pašslavināšana, varaskāre, patmīlība, pārgalvība, izvirtība.


2015. gads – ražas ievākšanas un karmas nopelnu laiks
Tā kā 2015. gads nesīs 8. vibrācijas un saistāms ar visa cikla ražas un nopelnu laiku, savā jaudīgumā pārsniedzot visus iepriekšējos gadus. Skaitlis astoņi sastāv no diviem apļiem – materiālā un garīgā. Gada uzdevums ir valstiski un katram individuāli tos savstarpēji harmonizēt. Astotniekam patīk vara, tādēļ starptautiski gaidāma varas un teritoriju pārdale. Astotniekam patīk arī nauda, tādēļ cilvēkiem būs izteikta tendence pēc kredītsaistībām, paplašināt savas dzīves sfēras, uzsākt biznesu, ieguldīt nekustamajā īpašumā (Kazas gads). Gads dos sākotnēji nepamatotu optimismu (astroloģiski Jupiters kā gada saimnieks), bet pavisam drīz jau sekos astotnieka saimnieka Saturna „skrūvspīles”. Veiksies tiem, kuriem izaugsme kļūs par dzīves stilu.
Prātīgi jātiecas pēc sasniegumiem. Nepieciešama godkāre un laba intuīcija.
Šajā gadā var saņemt visu, kas sēts un audzēts. Rēķini tiek samaksāti par iepriekš izdarīto, par nopelniem visos septiņos gados. Ja visu periodu ir dzīvots pareizi, tad materiālā situācija uzlabojas. Tas var būt paaugstinājums amatā, pielikums pie algas, vinnests utt. Labi veidot karjeru, iegādāties nekustamo īpašumu, sākt kaut ko jaunu. Izmantojot uzkrāto pieredzi un zināšanas, visu esošo enerģiju, iespējams sasniegt visaugstākos rezultātus. Svarīgi arī tas, kādu iespaidu atstāj uz apkārtējiem.
Katrā problēmā, kas rodas ceļā, jāsaskata potenciāla iespēja pašapliecināties. Daudz kas būs atkarīgs no personības spēka, pievilcības un prasmes pārvilkt cilvēkus savā pusē. Tas ir laiks darbam ar naudas enerģiju, panākumiem un sasniegumiem. Šajā gadā būs vairāk izdevumu. Nauda kā atnāks, tā arī aizies teju tādā pašā daudzumā. Pacenties pārvaldīt savas finanses. Ja darbošanās pagātnē ir bijusi neatbilstoša karmiskajiem uzdevumiem, tad, pēc kompensācijas likuma, sagaida nopietnas problēmas un nepatikšanas. Var rasties lielas finanšu problēmas.

Reklāma
Reklāma

Afirmācija: "Man nāk līdzi veiksme, es savā pasaulē gūstu pamatotas sekmes!"

Gada krāsa – bēša, brūna, rozā.

 

Projekta autors: Kristaps Baņķis.
Astro prognožu tekstu autore: Evija Bāre (www.e-astrologs.lv).
Numeroloģijas prognožu autors: Kristaps Baņķis (www.numopro.lv).

Ja vēlies uzzināt savu Kazas gada prognozi, dodies www.superhoroskopi.lv