Par dēla pēršanu diskvalificē futbolistu Pītersonu

Nacionālā futbola līga (NFL) ir paziņojusi, ka līdz sezonas beigām diskvalificē Minesotas “Vikings” pussargu Adrienu Pītersonu, vēsta portāls nfl.com.

FOTO: Shutterstock.com

 

Jau iepriekš ziņots, ka NFL izskatīja Minesotas komandas pussarga Adriena Pītersona lietu, kur futbolists tika apsūdzēts par sava dēla pēršanu. Kamēr šī izmeklēšana ilga, Pītersons nevarēja piedalīties spēlēs. Tagad ir kļuvis zināms, ka līga sportistu ir diskvalificējusi līdz sezonas beigām, kas nozīmē, ka šajā laikā pussargs nesaņems arī algu, kas ir 4.2 miljoni ASV dolāru.

Ziņa, ka populārais sportists savu dēlu audzina ar pēršanu, izsauca sabiedrībā milzīgu reznonansi. Internetā nonāca fotogrāfijas, kurās redzams, ka 4 gadus vecais bērns ir pērts ar žagariem un siksnu - viņa kājas un rokas ir klātas ar sarkanām un zilām svītrām. (Foto no portāla http://dailysnark.com)

 

 

Reklāma
Reklāma

 

Pītersona advokāts paziņoja, ka viņa klients ir mīlošs tēvs, kas izmatoja pēršanu kā disciplinēšanas veidu, jo viņa dzimtajā Dienvidteksasās tā ir pilnīgi pieņemama audzināšanas metode, raksta interneta žurnāls "Forbes"