Stāsts no dzīves: Kad izrādās, ka vīrišķīgais līgavainis ir bijusi meitene

 

Katram skapī ir kāds skelets. Uzsākot attiecības, jārēķinās, ka otra pusīte var glabāt kādu mazāku vai lielāku dzīves noslēpumu. Iespējams, ka viņš tev to atklās, bet varbūt paturēs noslēpumā līdz brīdim, kad par skeleta izvilkšanu no skapja parūpēsies kāds cits. Tieši to negribēja pieļaut Londonā dzīvojošs 23 gadus vecs puisi Keirans.


 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Pirms diviem gadiem viņš iepazinās ar savu lielo mīlestību - 20 gadus veco Šarloti. Abi jaunieši strādā un dzīvo Londonā un satiekoties, kvēli iemīlēja viens otru. Tikai mēnesi pēc attiecību sākšanās Keirans nolēma pats atklāt savu noslēpumu – viņš piedzima kā meitene. Jau 4 gadu vecumā   viņš saprata, ka meitenītes ķermenī ir ieslodzītas puikas smadzenes. Briesmīgākais laiks sākās pubertātes nobriešanas laika – izauga B izmēra krūtis. Zēniem sākās balss lūzums un sāka augt bārda, bet meitene kļuva arvien sievišķīgāka. Krūšu nosaitēšana un bikšu nēsāšana nespēja noslēpt nīsto dzimumu. 14 gadu vecumā viņa zaudēja nevainību ar zēnu un saprata, ka tā vairs nevar dzīvot.

16 gadu vecumā Keirans sāka lietot speciālos hormonus.  Mamma viņu sāka saukt par dēlu. Vēlām puisis veica dzimummaiņas operāciju un nomainīja dokumentus.

 

 

 

 

Reklāma
Reklāma

Izskatīgais jaunietis patika daudzām meitenēm, tomēr pāris reizes, uzzinot puiša pagātni, meitenes novērsās.  Satiekot Šarloti, Keirans mēnesi pēc iepazīšanās riskēja atklāt pagātni arī viņai, jo juties ļoti droši un uzticējies meitenei. Tajā pašā laikā viņš bija gatavs, ka draudzene viņu pametīs. Šarlotei ne prātā nenāca pamest savu vīrišķīgo draugu ar lielisko augumu un uzmanīgo attieksmi pret meiteni. Vēl pēc mēneša viņi nonāca arī līdz seksuālajām attiecībām.
 

Pašlaik pāris dzīvo kopā un plāno drīzumā apprecēties. Tā kā Keiranam nevar būt bioloģiskie bērni, tad jaunais pāris ir vienojies ar Keirana labāko draugu, ka tas kļūs par viņu bērna tēti, aizdodot materiālu mākslīgajai apaugļošanai.

 

 

Informācija un ekrānšāviņš no Daily Mail