Priekšlaicīgi dzimuša mazuļa tētis pagatavo supermena tērpu dēlēnam, lai viņam būtu vairāk drosmes

Lai savam priekšlaicīgi dzimušajam dēlēnam Kūleram ļautu sajusties drosmīgākam un stiprākam, tētis nu jau aizgājušajos Helovīnos pagatavoja speciālu masku.

Priekšlaicīgi dzimuša mazuļa tētis pagatavo supermena tērpu dēlēnam, lai viņam būtu vairāk drosmes

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

Puisēns piedzima šī gada jūlijā. Viņš pasteidzās nākt pasaulē krietni pirms ārstu noteiktā laika un pēdējos četrus mēnešus bērniņš pavadīja slimnīcas inkubatorā, pieslēgs pie elpošanas aparāta un neskaitāmām caurulītēm, kas priekšlaicīgi dzimušajam Kūleram nodrošināja nepārtrauktu medicīnisku uzraudzību.

 



 

Reklāma
Reklāma

Helovīnos tētis Ēriks nolēma iepriecināt gan savu sievu, kas visu šo ilgo laiku arī atradās slimnīcā, gan dēlu, ceros, ka fotogrāfijas, ko viņi iemūžinās šajā dienā, parādīs puikam, cik ļti tētis viņu mīl. Tāpēc Ēriks atrada Dzelzs Vīra maskas piegriezni,  samazināja to, nedaudz mainīja konstrukciju un izgatavoja supermena tērpu no mīksta materiāla.
 
Puisēns masku paturēja vien dažas minūtes, jo esot intensīvās aprūpes nodaļā, ilgām šādā tērpā atrasties nevarēja. Tomēr abi vecāki tic, ka šī maska un tēta centieni stiprināt dēlu tiešām ir palīdzējuši, jo Kūlers ik dienu topot spēcīgāks un brašāks.

 

Avots - Daily Mail