Slēptā kamera: ko dienas laikā nākas dzirdēt glītai meitenei no svešiniekiem uz ielas? VIDEO

Daudzas sievietes tam „iet cauri” katru dienu. 24 gadus vecajai melnmatei kamera Ņujorkas ielās sekoja līdzi desmit stundu garumā. Izskatīgajai aktrisei mugurā bija parasts t-krekls un vienkāršas ūziņas. Bet ko viņai nācās dzirdēt...!

Piezīmes, svilpieni, komplimenti un uzmākšanās ar savu personu – to meitenei nācās dienas laikā dzirdēt 108 reizes, vienkārši staigājot pa Ņujorku.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Piezīmes, svilpieni, komplimenti un uzmākšanās ar savu personu – to meitenei nācās dienas laikā dzirdēt 108 reizes, vienkārši staigājot pa Ņujorku.

24 gadus vecā Šošana Robertsa ir topošā aktrise. Ņujorkas ielās viņai ar kameru sekoja pašas draugs. Pēc 10 stundu „darba” uzņemtais materiāls lieliski parādīja, ko ir jādzird sievietēm no pretējā dzimuma pat tad, ja esi ģērbta nebūt ne izaicinoši... 

 

Hei, smukulīt! 
Hei, mazā! 
Jaukumiņ! 
Kā iet, skaistulīt? 
Jauku tev vakaru, dārgumiņ! 

Šie un tamlīdzīgi komplimenti no svešiem vīriešiem atskanēja 108 reizes. Daži vīrieši Šošanai pat staigāja nopakaļus ar uzmācīgiem komentāriem. Kāds vīrietis, piemēram, atļāvās pavaicāt „ko nerunā ar mani???” tūdaļ retoriski piebilstot „es esmu nesmuks, ja?” Daudzi no vīriešiem svilpa un izdvesa dažādas citādākas skaņas. 

 

Ideja šādam eksperimentam draugiem radās pēc tam, kad kāda viņu abu kopēja paziņa sūkstījās, cik grūti ir izturēt nemitīgo uzmanību, kam šķietami jābūt patīkamai, taču tā drīzāk ir traucējoša un atsevišķos gadījumos pat traumējoša. Aktrisei pie auguma bija piestiprināti mikrofoni, un filmēšanas laikā slēptās kameras operators dzirdēja visus šos komentārus; arī viņš nebija iedomājies, ka daiļajam dzimumam katru dienu jāpiedzīvo kas tāds. „Tie nav tikai komplimenti un komentāri. Būsim godīgi, tas ir liels spiediens,” viņi secināja. 

Reklāma
Reklāma

 

Avots: www.kasjauns.lv