Nežēlīgo slepkavību Daugavpilī saista ar pedofiliju

 Polcija svētdien, 12. oktobra rītā, Stropu mežā atrada 1973. gadā dzimuša vīrieša līķi ar desmitiem durtu un grieztu brūču. Aizdomās par nežēlīgo slepkavību policisti aizturēja divus 1997. gadā dzimušus jauniešus.

FOTO: Rūta Ķiploka, fotohromija@inbox.lv

Likuma sargi noskaidroja, ka aizturētie un cietušais bija savstarpēji pazīstami, bet slepkavības motīvam piemīt personīgā naida raksturs. Likumsargi sīkāk par slepkavības iemesliem neizsakās, tomēr Daugavpilī klīst dažādas versijas. Viena no tām – noziegums saistīts ar pedofiliju.
 

Daugavpils ziņu portāls nasha.lv raksta: „Policija labu laiku klusēja par šo noziegumu. Acīmredzot tādēļ, ka lietā ir ļoti daudz dīvainību. Piemēram, slepkavība bija veikta sevišķi cietsirdīgi – uz līķa bija desmitiem durtu un plēstu brūču, bet nozieguma ierocis – nazis ar pirkstu nospiedumiem bija atstāts nozieguma vietā. Neoficiāli avoti ziņo, ka lietas sakarā var atklāties gadījumi, kas saistīti ar nepilngadīgo seksuālu izmantošanu, tātad pedofiliju. Noziegums noticis netālu no bērnu nama – patversmes „Priedīte”. Iespējams, ka tā nav vienkārši sakritība un tas, ka pusaudži pieaugušo vīrieti nodūruši vienkārši tāpat aiz naida, neiztur kritiku.” 
 

Te jāpiebilst, ka abi slepkavībā vainotie jaunieši pagaidām nav tiesāti, taču abiem ir aizdomās turamo statuss kriminālprocesos par citu smagu noziegumu izdarīšanu. 

 

Reklāma
Reklāma

Avots: www.kasjauns.lv