Aizdomās par nežēlīgu slepkavību aizturēti divi nepilngadīgi jaunieši

12.oktobrī no rīta Daugavpilī tika atrasts nenoskaidrota vīrieša līķis ar redzamiem miesas bojājumiem. Vēlāk uz aizdomu pamata par šīs nežēlīgas slepkavības izdarīšanu tika aizturētas divas nepilngadīgās personas, portālu mammamuntetiem.lv informēja Valsts policija.

FOTO: Shutterstock.com

Svētdienas rītā, 12.oktobrī, policijā tika saņemta informācija, ka Daugavpils Stropu mežā, netālu no Ķīmiķu mikrorajona, atrasts nenoskaidrota vīrieša līķis ar vardarbīgas nāves pazīmēm. Nekavējoties uz notikuma vietu izbrauca policijas darbinieki, bet par vīrieša nonāvēšanas faktu tika uzsākts kriminālprocess. Veicot neatliekamās izmeklēšanas darbības, pēc neilga laika tika noskaidrota nonāvēta personība – 1973.gadā dzimis vīrietis, kuram ķermenī, pēc sākotnējās apskates, tika konstatētas desmitiem durtas un grieztas brūces, tajā skaitā arī uz kakla.


Turpinot šī kriminālprocesa rūpīgu izmeklēšanu un veicot operatīvus meklēšanas pasākumus,  policijas darbinieki noskaidroja divas personas, kuras iespējams pastrādāja šo sevišķi smagu noziegumu. Tajā pat dienā uz aizdomu pamata par slepkavības izdarīšanu tika aizturēti divi nepilngadīgie jaunieši dzimuši 1997.gadā. Tāpat atrasts nozieguma izdarīšanas rīks – nazis. Abi jaunieši tika aizturēti un ievietoti īslaicīgas aizturēšanas vietā. 


Noskaidrots, ka aizturētie un cietušais bija savstarpēji pazīstami, bet slepkavības motīvam piemīt personīgā naida raksturs. Jāpiebilst, ka abi jaunieši pagaidām nav tiesāti, taču abiem ir aizdomās turamo statuss kriminālprocesos par citu smagu noziegumu izdarīšanu.

Reklāma
Reklāma

 
Šodien tiesa lems par apcietinājuma piemērošanu abiem aizdomās turamajiem. Policija turpina kriminālprocesa izmeklēšanu.