Patiesas sevis mīlēšanas paraugs - sieviete apprecas pati ar sevi

Neparastas kāzas šoruden varēja vērot Devonā (Devonšīras grāfiste, Lielbritānija), kur pati ar sevi apprecējās  Greisa Geldere. Lēmumu nekad vairs nebūt vienai viņa pieņēma pēc tam, kad sešus gadus pēc pēdējo attiecību pārtraukšanas tā arī nesastapa savu vienīgo mīļoto.

Sakot Jā-vārdu, Greisa spogulī noskūpstīja pati sevi

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Sakot Jā-vārdu, Greisa spogulī noskūpstīja pati sevi

Kādu dienu, klausoties Bjorkas dziesmu  “Isobel”, kurā ir arī vārdi “My name’s Isobel, married to myself” (Mani sauc Izabella, es apprecējos ar sevi), Greisa nolēma rīkoties.
 

Sēžot uz soliņa Parlamenthilā pagājušā gada novembrī, viņa sevi bildināja, bet šogad oktobrī apprecējās. Pārsteidzoši? Iespējams, bet Greisa ir pārliecināta – tas ir veids, kā sevi patiesi iemīlēt, lutināt un dzīvot no dienas dienā pilnvērtīgi un pilnasnīgi.  
 

“Es biju pilnīgi vientuļa gandrīz sešus gadus. Tas bija laiks, kad es veidoju attiecības ar sevi. Tagad tās ir lieliskas. Veidot attiecības ar citiem man bija smags un sarežģīts darbs, tāpēc es sāku ar sevi. Iemācījos sevi cienīt, saprast un paļauties.”
 

Greisas kāzās piedalījās 50 viesi, viņa bija tērpusies vintage stila kāzu kleitā un neizpalika arī īsts līgavas gredzens. Sakot Jā-vārdu, Greisa spogulī noskūpstīja pati sevi.
 

Nu Greisa ir precējusies ar sevi, bet viņa ir arī atvērta citām attiecībām un tic, ka nākotnē viņu gaida vēl vienas laulības, bet šoreiz ar vīrieti.
 

Reklāma
Reklāma

“Nepārprotiet, šī nav feminisma ideoloģijas demonstrācija. Tā ir koncentrēšanās uz sevi un savām vajadzībām,” skaidro jaunā sieviete.  “Kad par saviem nodomiem pastāstīju ģimenei, vienīgais, ko noteica mana vecmāmiņa – Jā, kaut kas tāds ir Greisas stilā! Vecāki mani pilnībā atbalstīja – Viss, kas dara tevi laimīgu, ir pareizi! Tāda bija viņu nostāja”.

 

Avots un fotogrāfija no "The Guardian"