Rēzeknē diskotēkas laikā nodur 19 gadus vecu jaunieti

Kādā Rēzeknes nakts klubā sadurts 19 gadus vecs jaunietis, kurš no gūtajām traumām slimnīcā mira. Par šo slepkavību policija jau aizturējusi iepriekš tiesātu 25 gadus vecu vīrieti.

FOTO: Agnis Šmits

 

 

Traģiskais negadījums noticis 22.jūnija naktī. Pēc informācijas saņemšanas policijā nekavējoties tika sākts kriminālprocess un veiktas neatliekamās izmeklēšanas darbības.

 

Uz aizdomu pamata par cilvēka nonāvēšanu tika aizturēts 25 gadus vecs vīrietis, kurš agrāk ir tiesāts par mantiskā rakstura noziegumu. Izņemts arī nazis – nozieguma izdarīšanas rīks. Izmeklēšanas gaitā noskaidrots, ka diskotēkas laikā starp personām izcēlās savstarpējs konflikts, kā rezultātā aizdomās turētais ar nazi vairākas reizes iedūra cietušajam, portālu mammamuntetiem.lv informēja Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes

Reklāma
Reklāma

Kārtības policijas biroja Prevencijas nodaļas inspektore Anastasija Laizāne.

 

23.jūnijā vīrietis tika apcietināts. Policija turpina kriminālprocesa izmeklēšanu. Kriminālprocess sākts pēc Krimināllikuma 116.panta - par citas personas tīšu prettiesisku nonāvēšanu (slepkavība). Vainīgo personu tiesa var sodīt ar brīvības atņemšanu uz laiku no pieciem līdz 15 gadiem un ar policijas kontroli uz laiku līdz trim gadiem vai pat mūža ieslodzījumu.