Gribi zināt, kas sagaidāms kādā konkrētā dienā? Nosaki to pats

Domā, kurā dienā labāk svinēt dzimšanas dienu vai doties pārgājienā? Ja esi nodomājis kādu konkrētu datumu, vari pārbaudīt, vai tieši šajā dienā būtu vēlams veikt, ko esi iecerējis. To sauc par astroloģisko numeroloģiju vai dienas rakstura noteikšanu pēc planētas skaitļa, un šo uzdevumu tu vari paveikt pats, bez astrologa iesaistīšanas.  

Katras dienas noskaņojumu nosaka kādas planētas stāvoklis, tādēļ varbūt ir vērts kādreiz parēķināt, vai konkrētā datumā vēlams uzsākt to, ko esi iecerējis.

FOTO: Agnis Šmits

Katras dienas noskaņojumu nosaka kādas planētas stāvoklis, tādēļ varbūt ir vērts kādreiz parēķināt, vai konkrētā datumā vēlams uzsākt to, ko esi iecerējis.

 

Pieņemsim, ka gribi uzzināt, ko varam sagaidīt 15.08.2014.gadā.

1+5+8+2+1+4= 21= 2+1= 3 

Šīs dienas vibrācija ir skaitlis 3. Pieskaiti šo skaitli cilvēka vārda un uzvārda skaitļa reducētajai vibrācijai; ja nepieciešams, iegūto summu reducē, proti, tas jādara, ja izveidojas, piemēram, divciparu skaitlis, ko atkal sadala pa atsevišķiem cipariem un sakaita kopā.

Piemērs: Elza Broka, dzimusi 1981.gadā

Katram burtam atbilst viens skaitlis

1 - A, J, S

2 - B, K, T

3 -C, L, U

4 - D, M, V

5 - E, N, W

6 - F, O, X

7 - G, P, X

8 - H, Q, Z

9 - I un R

Jāatzīmē, - ja vārdā vai uzvārdā ir burts ar garumzīmi vai mīkstinājuma zīmi, jāizvēlas burts bez tām.

Elza  5+ 3+8+1=17

Broka 2+9+6+2+1=20

17+20=37

3+7=10

Skaitlis 1

Tagad jāsaskaita dzimšana gads skaitļi, kas konkrētajā gadījumā ir  - 1+9+8+1=19; 1+9= 10

Reklāma
Reklāma

Arī skaitlis 1

Kopā saskaitot šos ciparus, veidojas skaitlis 2.

 

Planētas skaitļi:

1.Saule - diena labvēlīga jauniem pasākumiem, ieteicams iestāties sabiedriskajā organizācijā. Var pieprasīt algas paaugstinājumu, organizēt sev palīdzību no malas.

 

2.Mēness - diena labvēlīga, lai aizdotu naudu ģimenes locekļiem, vairotu mājas stiprumu, izdarītu pirkumus mājai, ģimenei, labvēlīga organizācijām, kurās apvienojušies ģimenes cilvēki un radinieki. Nelabvēlīga diena sadarbības dokumentu parakstīšanai. Nevajag ticēt visam, ko dzirdat. Jāizvairās no skandāliem un tenkām. 

 

3.Jupiters - diena labvēlīga greznuma priekšmetu pirkšanai un pārdošanai, svarīgām lietišķa rakstura apspriedēm, konferencēm, vērtspapīru pirkšanai un sabiedrisko pienākumu veikšanai. Nelabvēlīga azartspēlēm, tiesas prāvām. Jāizvairās no strīdiem.

 

4.Saturns - diena labvēlīga ierastam darbam, mājas uzkopšanai, kurināmā iegādei, vecu apģērbu pāršūšanai, visiem remontdarbiem. Nelabvēlīga garu braucienu uzsākšanai. Draud aplaupīšana paša bezrūpības dēļ.

 

5.Merkurs - diena labvēlīga intelektuālam darbam, kursu uzsākšanai, publisku runu teikšanai, lekciju apmeklēšanai, vaļaspriekiem. Nelabvēlīga steidzamu lēmumu pieņemšanai, sabiedriskiem pasākumiem ar plašu programmu, pārmērīgai garīgai piepūlei. Iespējami nelaimes gadījumi publiskās vietās.

 

6.Venera - diena labvēlīga mīlestībai, flirtam, laulības noslēgšanai, sievietēm paredzētu lietu, bižutērijas, juvelierizstrādājumu, dāvanu pirkšanai un pārdošanai, teātru apmeklēšanai, kā arī, lai tiktos ar pretējo dzimumu.

 

7.Urāns - diena labvēlīga lidojumam ar lidmašīnu, darbam ar elektroniskajām mašīnām, reklāmas kampaņas uzsākšanai, kā arī, lai iegādātos grāmatas un citus izglītojoša rakstura izdevumus.

 

8.Marss - diena labvēlīga pārvaldes un administratīvajam darbam, kontaktiem ar augstākām instancēm, sporta pasākumiem, pozitīvu lēmumu pieņemšanai. Turpretim nelabvēlīga diena darbam ar asiem instrumentiem. Jābūt piesardzīgiem ar uguni un viegli uzliesmojošiem materiāliem.

 

9.Neptūns - diena labvēlīga ceļojumiem pa ūdeni, šķidrumu pirkšanai un pārdošanai, okulto zinību apgūšanai, ūdenssportam, makšķerēšanai, kā arī, lai iestātos kādās slepenās biedrībās. Nelabvēlīga veselībai. Jāizvairās no pārmērībām ēšanā. Saslimšanas gadījumā nedrīkst lietot zāles uz savu galvu, katrā ziņā jāizsauc ārsts. Tāpat nedrīkst iesaistīties emocionālos strīdos ar darba biedriem un mīļotajiem.  

 

 

Avots: "Zvaigznes un skaitļi. Numeroloģija" (izd."Vieda", 1994.).