3 wind knots rotu kolekcija „Dieviete”

Latviešu zīmola „3 wind knots” jaunā rotu kolekcija “Dieviete” papildina zīmola somu kolekciju ar tādu pašu nosaukumu, kuras ir izveidotas no latviešu tautas tērpu brunču auduma.
Dievietes rota simbolizē sievietes augstāko būtību un daiļumu.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Dievietes rota simbolizē sievietes augstāko būtību un daiļumu.

3 wind knots” (Trīs vēja mezgli - tulk.) ir ar rokām darinātas rotas un somas ar stāstu. Zīmola pamatā ir leģenda par mācekli, kuram, beidzot apgūt kuģošanas prasmes, skolotājs iedeva auklu ar trim mezgliem. Pateicoties šai auklai, jaunais kapteinis kļuva par vēju un jūru pavēlnieku, jo, atraisot pirmo mezglu, sāka pūst ceļa vējš, otru - trakoja vētra, bet trešo – jūra nomierinājās.

 

Tāpat kā šī leģenda, „3 wind knots” sniedz mīlestību, prieku un ienes nedaudz brīnumu nēsātāja dzīvē!

„3 wind knots” izstrādājumus var iegādāties mājas lapā www.3windknots.com, labākajos Latvijas

dizaina un Latvijas modes preču veikalos, kā arī Japānā, Lielbritānijā, Austrālijā, ASV, Nīderlandē,

Lietuvā, u.c.

Latviešu zīmols 3wind knots

Dievietes rota simbolizē sievietes augstāko būtību un daiļumu.

Katrā no mums mājo spēks, atjautība, mīlestība un ļoti daudz labu īpašību. Mēs esam un varam būt veiksmīgas un laimīgas.

Dievietes simbols un piekariņš ar dzīvnieku vai putnu piešķir rotai augstāko nozīmi un atklāj katras sievietes iekšējo būtību, skaistumu un personību.


Iedvesma. Ielūkojoties latviešu mitoloģijā, mēs gandrīz katrai dabas parādībai vai lietai varam atrast savu Māti (Vēja māte, Jūras māte, Meža māte utt.), kuras aizgādībā bija noteikta joma. Mātes sargāja, sniedza padomu, norādīja īsto ceļu, šad un tad bija arī skarbas.

Mūsdienās sievietēm ir būtiski atbalstīt un iedvesmot vienai otru - meitu, māti, draudzeni, kolēģi, māsīcu, vecmāmiņu. Mēs varam būt dievietes pašas sev vai arī iedvesmas avots kādai citai.

Rotas ir roku darbs, veidotas no sudraba, dievietes piekariņa kreisajā pusē ir iestrādāta rotas nozīme, rotas ir ievietotas kartona kastītē, kurai ir pievienots rotas nozīmes apraksts. Piekariņu izmērs 1,5 cm.


ROTAS:

Rotaslietas 3 wind knots

Uguns dieviete – spēks

Esi drosmīga. Paud savu viedokli un nostāju, kad to paturēt pie sevis ir vieglāk. Lai pieaug pašpārliecinātība, Tavs iekšējais spēks ir neierobežots, Tu nepārtraukti virzīties uz priekšu, nekas nespēj satricināt un stāties priekšā Tevis izvēlētam ceļam.

Zirgs. Spēks, drosme un rīcības brīvība.

Rotaslietas Dieviete

Reklāma
Reklāma

Ūdens dieviete – mīlestība

Seko savai sirdij. Esi mīlēta un sniedz beznosacījuma mīlestību apkārtējiem, esot blakus vai tālumā.

Gulbis. Mīlestība, skaistums un sirsnība.

Rotaslietas

Ziedu dieviete – panākumi

Sapņo, rīkojies un iegūsti pasaules zeltu. Visspēcīgākā ir sieviete, kura tic sev un saviem spēkiem. Pilnveidojies, attīsti savas stiprās puses, ej uz priekšu un Tu iegūsi to, ko visvairāk vēlies.

Spāre. Pārticība, veiksme un harmonija.

Rotaslietas

Meža dieviete – gudrība

Iepazīsti savu īsto ES. Esi pati, nevis kāds cits. Dari to, kas Tevi visvairāk aizrauj. Velti laiku sev un saviem mīļajiem, sniedzot gudrību, kas jau izsenis mīt Tevī.

Lapsa. Atjautība un gudrība. Kaisle un enerģija.

Rotaslietas

Vēja dieviete – laime

Laime atnāk, ja Tu rīkojies un seko saviem sapņiem. Laime atrodas aiz durvīm, kuras Tu vēl neesi atvērusi. Esi drosmīga, aizver vienas durvis ciet un ej droši nākamajās.

Dzērve. Iedvesma, veiksme un sekošana mērķim.

 

 

Informāciju sniedza:

Sigita Trukšāne

sigita.truksane@3windknots.com

SIA „3 wind knots”

www.3windknots.com

tel.29497786