Jauns stila seminārs bez maksas – aksesuāru izvēle vasaras garderobei

Kā izraudzīties saviem sejas pantiem piemērotākās saulesbrilles, kā saskaņot kurpes un somiņu, kādu vasaras galvassegu iegādāties, lai tā ne tikai pasargātu no saules, bet arī būtu kā stila „odziņa”... Šīs un daudzas citas vērtīgas zināšanas par aksesuāru izvēli un to pieskaņošanu savai vasaras garderobei interesenti bez maksas varēs uzzināt modes un izklaides centra „Rīga Plaza” stila seminārā jeb „Stila 3dienā”, kas notiks 7. maijā, un tā tēma – „Aksesuāru izvēle vasaras garderobei”. 
Pērn iegādātās vasaras kleitas un blūzes lieliski var atsvaidzināt, nopērkot jaunus aksesuārus, piemēram, kaklarotu, kurpes vai cepuri. Tikai būtiski zināt dažus stila likumus aksesuāru izvēlē.

FOTO: Anita Austvika, http://www.rareflowerphotography.com/

Pērn iegādātās vasaras kleitas un blūzes lieliski var atsvaidzināt, nopērkot jaunus aksesuārus, piemēram, kaklarotu, kurpes vai cepuri. Tikai būtiski zināt dažus stila likumus aksesuāru izvēlē.

 

Pērn iegādātās vasaras kleitas un blūzes lieliski var atsvaidzināt, nopērkot jaunus aksesuārus, piemēram, kaklarotu, kurpes vai cepuri. Tikai būtiski zināt dažus stila likumus aksesuāru izvēlē un kombinēšanā, tāpēc maija „Stila 3dienas” temats ir „Aksesuāru izvēle vasaras garderobei”, un tajā uzstāsies četri speciālisti, kas dalīsies padomos un iedvesmos stila semināra apmeklētājus. 

Somas izvēle

Seminārā par aksesuāru izvēli uzstāsies arī zīmola „3 wind knots” dizainere Sigita Trukšāne, stāstot par sev piemērotākās somiņas izvēli.

 

Stiliste Baiba GrīnaStila seminārs „Aksesuāru izvēle vasaras garderobei” notiks šā gada 7. maijā no pulksten 17.00 līdz 19.00 modes un izklaides centra „Rīga Plaza” 1. stāvā, laukumā pie informācijas centra. Seminārā uzstāsies stiliste Baiba Grīna, iepazīstinot ar aksesuāru kombinēšanas pamatnosacījumiem, kā arī ar šā brīža aktualitātēm aksesuāru modes pasaulē.

Pieredzē un gudrībās par vasaras galvassegām dalīsies cepuru meistare Sanda Ezeriņa. 

 

Kā izvēlēties saviem sejas pantiem un dzīvesveidam vispiemērotākās saulesbrilles, skaidros optikas jomas eksperte, optikas studijas „Lonija” radītāja un stila konsultante Lonija Kossoviča.

Savukārt par somu iegādi un to saskaņošanu ar vasaras tērpiem un ķermeņa uzbūvi stāstīs latviešu rotu un somu zīmola „3 wind knots” dizainere Sigita Trukšāne. 

 

 

 

Stiliste Baiba Grīna, kas ir galvenā

stiliste populārajā pašmāju seriālā "Ugunsgrēks".

briļļu stiliste Lonija

Kā izvēlēties saviem sejas pantiem un dzīvesveidam vispiemērotākās saulesbrilles, skaidros optikas jomas eksperte, optikas studijas „Lonija” radītāja un stila konsultante Lonija Kossoviča. 

 

Reklāma
Reklāma

Sigita Trukšāne, 3 vēja mezgli

Par somu iegādi un to saskaņošanu ar vasaras tērpiem un ķermeņa uzbūvi stāstīs latviešu rotu un somu zīmola „3 wind knots” dizainere Sigita Trukšāne. 

 

Par šiem un daudziem citiem tematiem, kā arī par aktuālākajām sezonas modes tendencēm ikviens interesents varēs uzzināt no Latvijas labākajiem modes ekspertiem modes un izklaides centrā „Rīga Plaza” notiekošajās „Stila 3dienās”. Semināri noris katra mēneša pirmajā trešdienā un ir apmeklējami bez maksas. 

 

 

"Stila 3dienas" organizē ģimenes portāla www.mammamuntetiem.lv Gudro Sievu skola.

 

Rīga Plaza stila semināriPar modes un izklaides centru "Rīga Plaza"

Rīga Plaza (www.rigaplaza.lv) ir viens no lielākajiem tirdzniecības centriem Latvijā, kas apmeklētājiem atvērts kopš 2009. gada 31.marta. Tirdzniecības centrs ar 49 000 m2 lielu tirdzniecības un izklaides vietu platību atrodas pie Salu tilta, Mūkusalas ielā 71. Tirdzniecības centrā ir pārstāvēti Eiropā populārākie modes, aksesuāru un skaistumkopšanas zīmoli, tādi kā Peek&Cloppenburg, Zara, Reserved, Mango, Mohito, H&M, Stradivarius, Monton, Douglas u.c. Izklaides iespējas piedāvā kinoteātru tīkls Multikino un izklaides centrs visai ģimenei Fantasy Park. Modes un izklaides centru pārvalda uzņēmums SIA CBRE. CBRE ir viens no pasaules lielākajiem uzņēmumiem komercīpašumu pakalpojumu sniegšanas jomā ar vairāk kā 300 birojiem dažādās pasaules valstīs.

 

Papildu informācija:

Dace Āmare,

Rīga Plaza mārketinga menedžere

Mūkusalas iela 71, Riga, LV-1004

Tel.+371 67 633 737; +371 26136604

E-pasts dace.amare@cbre.com