Aicina esošos un topošos vecākus reģistrēties semināram par valsts pārvaldes e-pakalpojumiem

Līdz 2014.gada 24.martam esošie un topošie vecāki aicināti reģistrēties Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas (VARAM) mājaslapā semināram „E-iespējas topošajiem un esošajiem vecākiem”. Semināru 26.martā būs iespējams apmeklēt gan klātienē, Rīgas Dzemdību namā, gan sekot tam līdzi arī tiešraidē.

Esošie un topošie vecāki varēs uzzināt par plašo e-pakalpojumu klāstu un kā nosargāt savus bērnus no pāridarījumiem interneta vidē.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Esošie un topošie vecāki varēs uzzināt par plašo e-pakalpojumu klāstu un kā nosargāt savus bērnus no pāridarījumiem interneta vidē.

 

Semināra gaitā dalībnieki plašāk varēs iepazīties ar valsts pārvaldes piedāvātajiem e-pakalpojumiem un klātienē uzdot interesējošos jautājumus VARAM, Valsts ieņēmumu dienesta un Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūras pārstāvjiem. Savukārt semināra otrajā daļā interesenti varēs uzzināt vairāk par datoru drošību, drošu iepirkšanos un bērnu uzraudzību internetā, portāls mammamuntetiem.lv uzzināja Valsts ieņēmumu dienestā.

 

Seminārs „E-iespējas topošajiem un esošajiem vecākiem” notiks trešdien, 26.martā, Rīgas Dzemdību namā, Miera ielā 45, Rīgā. Tā atklāšana paredzēta plkst.13.

Reklāma
Reklāma

 

Semināru organizē VARAM sadarbībā ar Rīgas Dzemdību namu, un tas norisināsies E-prasmju nedēļas ietvaros. Plašāka informācijas par plānotajām aktivitātēm E-prasmju nedēļā laikā no 24.marta līdz 30.martam pieejama www.eprasmes.lv.