Viņa neticēja, ka jebkad būs mamma... Tomēr dzemdēs četrus mazos viena gada laikā! FOTO

28 gadus vecā Sāra stipri baidījās, ka viņai nekad nebūs bērni. Problemātiskā grūtniecībā tomēr pasaulē nāca sievietes pirmdzimtais, bet tūlīt pēc dzemdībām ārsti pateica: "Mīļā, tev būs vēl trīs..."

Foto: ekrānuzņēmums no reveal.co.uk

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto: ekrānuzņēmums no reveal.co.uk

Informācija no portāla www.kasjauns.lv.

 

"Katra sieviete, kurai bijušas problēmas palikt stāvoklī, zina, cik tas ir sāpīgi un kāda bezcerība valda," savu stāstu iesāk Sāra Varda no Lielbritānijas. Viņa kopš 2011.gada kopā ar savu vīru Benu ir "censonējusies" tikt pie mazuļa, tomēr viņš kā nenāca, tā nenāca. Ar Benu viņa iepazinās kūrortā Turcijā 2009.gadā, pēc laika abi izlēma veidot ģimeni, bet bērns nepieteicās... 

 

"Man visapkārt bija tik daudz grūtnieču! Vaicāju Dievam, kad gan būs mana kārta," atceras Sāra. Pēc ilgiem gaidīšanas grūtumiem, bērns tomēr pieteicās, un 2013.gada jūnijā pāris sagaidīja dēlu Frediju. Emocijas bijušas tik spilgtas, ka abiem uzreiz bijis skaidrs: bērnu skaitu gribēsies kuplināt! Tomēr pieredze ar ilgo cenšanos radīja šaubas, vai tas maz būs iespējams, turklāt galva vairāk bija pārņemta ar Frediju. 

 

Četras nedēļas pēc dzemdībām pāris pirmo reizi mīlējās, un abi neizmantoja kontracepciju. Pēc tam, kad sievietei aizkavējās menstruācijas, viņa par to paziņoja vīram, kurš teicis, ka noteikti vainojamas hormonu svārstības un diez vai varētu būt iestājusies grūtniecība. "Ņemot vērā mūsu pieredzi, neviens no mums neticēja, ka kaut kas tāds ir iespējams," atceras Sāra. Tomēr drošības labad viņa iegādājās testu. 

 

"Dēlam bija tikai dažas nedēļas, kad grūtniecības tests uzrādīja pozitīvu rezultātu! Uztraukumi un bažas mijās ar neticību un prieku. Bens staigāja kā apdullis," tagad smej Sāra. Taču lielākie pārsteigumi vēl tikai bija priekšā! Pēc laiciņa pāris aizgāja pie ārsta uz ultrasonogrāfijas pārbaudi, un tur daktere vaicājusi: "Vai jūs redzat, cik viņu tur ir?" "Dvīņi, vai?" - prasīja Sāra, uz ko ārste atbildēja: "Nē, tur ir trīnīši!" 

Reklāma
Reklāma

 

Pēc šoka Sāra noskaidrojusi, ka veselība visiem trim augļiem esot lieliska, un tūdaļ atcerējusies savas kādreizējās pārdomas, ka, iespējams, nekad nebūs māte. "Nu man ir četri ar vienu rāvienu," viņa saka, apstiprinot, ka trīnīšiem jānāk pasaulē šī gada aprīlī. Jau tagad skaidrs, ka bērni nebūs identiskie trīņi. 

 

Fredijam būs desmit mēneši, kad pasaulē ieradīsies viņa tuvākie radinieki, kuru dzimums precīzi vēl neesot zināms. Laimīgā māte Sāra britu presei saka, ka "esmu aprēķinājusi: man dienā būs jānomaina 40 autiņbiksītes un jāsagatavo 20 pudelītes ar pienu". 

 

Avots: www.kasjauns.lv

Foto: ekrānuzņēmumi no reveal.co.uk