Kā izvēlēties dzīvesbiedru. Skatījums pa horoskopu zīmēm

Saskaņā ar parunu - Mīlestība izglābs pasauli -, iemīloties mēs meklējam savu idealizēto tēlu. Astroloģijā svarīgākā nozēme mīlestības jomā ir Venerai sieviešu un Marsam - vīriešu horoskopā. Sieviešu horoskopā Saule norāda uz vīrieti, kuram dota priekšroka, vīriešu horoskopā to dara Mēness. Saturna atrašanās vieta attiecībā pret Mēnesi ir saistībā ar šķiršanos.

Atrast dzīvesdraugu nav vienkārši, jo īpaši, ja to vēlies - uz mūžu.

FOTO: Edijs Pālens, http://www.edijsfoto.lv/

Atrast dzīvesdraugu nav vienkārši, jo īpaši, ja to vēlies - uz mūžu.

 

Auns

Auna sievietes ir pievilcīgas un komunikablas, apveltītas ar humora izjūtu, mīl flirtēt, viņām ir daudz pielūdzēju.

 

Visumā Auni gudrību iemanto brieduma gados, bieži vien dzīvesbiedru izvēloties tikai 30-35 gadu vecumā.

 

Auna sievietes ir apbrīnojamas, ambiciozas, veicina vīra panākumus, taču ir arī agresīvas. Gudram vīrietim šajā gadījumā jāparāda sievai viņas vieta. Auna sievietes jūtas laimīgas, ja viņas vada tas, kuru tās ciena.

 

Auna vīri ceļ sievas uz pjedestāla, reti viņas kritizē sabiedrībā. Labprāt ļauj, lai viņus aprūpē.

Daudzi Auni ir bezatbildīgi, grūti pievēršami mājām. Auniem trūkst stabilitātes un stingrības, viņiem nepieciešams taktiskas dzīvesbiedres.

 

Auniem labākie partneri - Vērsis, Dvīņi, Strēlnieks,Ūdensvīrs, Zivis. Slikti satiek ar Vēzi - lēnīguma un ar Svariem un Mežāzi - konservatīvisma un iztēles trūkuma dēļ.

 

Vērsis

Šajā zīmē dzimušajiem mīlēt šķiet tikpat dabiski kā elpot. Vērsi vada Venera: jaunībā viņiem ir daudz romānu, jo viņi ir labsirdīgi un pievilcīgi. Tomēr laulība viņiem ir svarīgāka nekā mīlestības uzvaras.

 

Vērša sievietēm ir saticīgs raksturs, viņas ir jaukas, lai gan ļoti praktiskas, partnerus izvēlas ārkārtīgi rūpīgi. Viņas vīrus ar daudz ko var iepriecināt - ar gaumi, piemīlību, prasmi saimniekot, taču pretim prasa morālu un materiālu gandarījumu.

 

Vērša vīrieši ir gandrīz ideāli vīri - uzticīgi, stabili, augstsirdīgi, gādīgi, grib būt saimnieki savā mājā. 

Vērši ir ļoti kaislīgi, lai gan mazrunīgi. Mierīga āriene bieži vien slēpj vētrainu temperamentu. Vērši nemēdz izpaust savas jūtas, neatzīst greizsirdību un aizdomīgumu. Ideāli vecāki.

 

Vēlamie partneri: Dvīņi, Vēzis, Zivis, Jaunava, it īpaši Auns un Mežāzis. Konfliktē ar Lauvu un Skorpionu. Abpusēja nepatika ar Ūdensvīru.

 

Dvīņi

Viņu devīzes mīlestībā: jo vairāk, jo labāk. Mīlestība viņiem ir spēle, vēlme - pašizpausme. Mīlas lietās izrāda neizsīkstošu fantāziju un izdomu. Lielākoties intelekts uzveic emocionālo rakstura daļu. Mīl flirtēt un uzvarēt.

Dvīņi bieži pauž nepatiku un neapmierinātību ar dzīvi.

 

Dvīņu sievietes ir izteikti seksuālas, sievišķīgas un bieži vien ļoti skaistas. Viņas ir inteliģentas un atjautīgas, vairāk tiecas pēc skaistuma nekā ģimenes, labprāt padara savu mājokli ērtu un modernu.

 

Dvīņu vīrieši apvieno sevī pievilcību ar attīstītu intelektu un jūtīgumu. Viņiem, lai gan reti, tomēr patīk izklaidēties un paflirtēt. Taču viņi gādā par ģimeni un savu reputāciju. Necieš pastāvīgu spiedienu un urdīšanu no sievu puses.

 

Vēlamie partneri:Vēzis, Lauva, Svari, Ūdensvīrs, Auns, Vērsis. Grūti saprasties ar Jaunavu, Strēlnieku, Zivīm.

 

Vēzis

Viņam dzīve bez mīlestības šķiet garlaicīga un tukša. Mīl pašaizliedzīgi, pilnībā atdodoties jūtām un klasiskai kaislībai. iemīlējies Vēzis cieš no ēstgribas trūkuma un bezmiega.

 

Var likties nepastāvīgs un vēss, taču tā nebūt nav. Mīlas objektu grūti atrast augsto prasību dēļ. Ja kādu iemīl, var viņu pielūgt gadiem.

 

Vēža sievietes ir ideālas sievas, labas saimnieces un mātes. parasti vairāk mīl bērnus nekā vīru.

 

Vēža vīriešiem patīk labi paēst un tikt aprūpētiem, kaut gan viņi prot saimniekot arī paši. Vēzis ir mājas cilvēks - maigs, labsirdīgs, īsts paraugvīrs. Vēzis reti apprecas agrā jaunībā, jo viņam grūti pamest vecāku mājas, it īpaši māti. Vēža vīrieši ir privātīpašnieki un ļoti greizsirdīgi.

 

Laba saderība ar Lauvu, Jaunavu, Skorpionu, Zivīm, Vērsi. Nesatiek ar Svariem, Mežāzi un Aunu.

 

Lauva

Viņam mīlestība ir visa dzīve. Viņi ir romantiski, alkst pielūgsmes, pat dievināšanas. Lai gan Lauva respektē sabiedrības domas, tomēr mīlestības dēļ var pārkāpt visas robežas.

 

Lauvas sieviete ir seksuāla un pievilcīga, sieva - īsts dārgakmens. Viņai piemīt atbildības sajūta, viņa ir laba saimniece, rūpējas par savu izskatu, prasa daudz uzmanības. Lauvas sieviete ir īsts dārgums godīgam vīrietim.

 

Lauvas vīrieši ir ideāli mīļākie:kaislīgi, prasmīgi, uzmanīgi, dāsni, labprāt apvelta mīļoto ar dāvanām. Lauvam grūti turēties pretī. Viņš ir sentimentāls, mīl ziedus un mīlestības vēstules. Lauvas vīrietis ir augstsirdīgs, ļoti greizsirdīgs. Viņam patīk uzturēties sabiedrībā, diez vai viņš jutīsies laimīgs, sēžot pie kamīna.

 

Ideāla savienība ar Lauvu, Svariem, Vēzi, Strēlnieku, Aunu, Dvīņiem. Savstarpējas antipātijas ar Ūdensvīru un Vērsi.

 

Jaunava

Visneizprotamākā zodiaka zīme. Jaunavas ir divkosīgas un pretrunīgas. No vienas puses - vēsas, no otras - jūtīgas. Viņu vēsums bieži ir mānīgs. 

 

Iespējams, Jaunavas ir pārlieku izvēlīgas un analītiskas. Jaunavas baidās kritikas, baidās tikt pārprastas.

Pārmēru jūtīgas, Jaunavas ir lieliskas sievas, asprātīgas un uzticamas.

 

Jaunavas vīri pārāk rūpējas par savu veselību un dzīvokļa tīrību.

 

Par laulības seksuālo pusi Jaunavas interesējas mazāk nekā, piemēram, Skorpioni vai Zivis, taču izturas iejūtīgi pret dzīvesbiedru. Jaunavām vēlams partneris, kas mīlestībā neprasa nemitīgu piepūli un neaizraujas ar romantiskām fantāzijām, cilvēks, ko varētu cienīt. Viņas ir caur un cauri optimistes.

 

Reklāma
Reklāma

Jaunava būs laimīga ar Svariem, Mežāzi, Skorpionu, Vērsi, Vēzi un Lauvu. nevarēs sadzīvot ar Strēlnieku, Zivīm un Dvīņiem. 

 

Svari

Jauki un apburoši, viņos var iemīlēties no pirmā skatiena, viņi izprot mīlestības jēgu. Aizraušanos parasti nav daudz. Svari jūtas laimīgi, ja viņu jūtas ciena. Sentimentāli, mēdz atstāt piemiņu par mīlestību.

 

Svaru sievietes ir sievišķīgas, viņām patīk, ka tās cildina. Svari ir laulības zvaigznājs, viņiem ir nosliece uz agrīnām laulībām un laimīgu, stabilu ģimenes dzīvi. Svaru sievietes ir lieliskas sievas un mātes.

 

Vīri - speciālisti mīlas lietās, viņiem nereti sagādā prieku vecpuišu dzīve.

 

Svari mīl mūziku, mākslu, sabiedrību. Prātīgie Svari iekaro partneri, taču dzīvot mierā viņiem nākas grūti augsto prasību dēļ. Viņi alkst mīlestības, uzmanības, miera.

 

Labi sadzīvo ar Strēlnieku, Ūdensvīru, Dvīņiem, Lauvu un Jaunavu. Slikti satiek ar Mežāzi un Aunu. 

 

Skorpions

Dinamisks un valdonīgs, pievelk kā magnēts. Viņu dēvē par seksa karali, taču, reiz izlēmis precēties, var būt laimīgs ģimenē. Skorpioniem nesagādā prieku viegls flirts. Attiecībām nododas ar visu sirdi un dvēseli, intuitīvi sajuzdams patiesus un melīgus cilvēkus. Reti kļūdās partnera izvēlē. Nelaimīgā laulībā cietsirdīgi un atriebīgi.

 

Skorpiona sievietes ir kaislīgas un jūtīgas, gatavas uzupurēties.

 

Skorpiona vīrieši lielākoties mīl ģimeni, taču var tajā būt arī ietiepīgi un egoistiski.

 

Ja tava sirds atdota Skorpionam, tad zini, ka viņš nemēdz dalīties domās: viņš ir greizsirdis un privātīpašnieks. Viņa klātbūtnē bīstami flirtēt, viņš nepiedod neuzticību.

 

Skorpioniem veiksmīga savienība ar Strēlnieku, Mežāzi, Vēzi, Jaunavu, Svariem. neieredz Ūdensvīru, konfliktē ar Vērsi.

 

Strēlnieks

Neprecēto zīme. Strēlnieki mazāk par citiem noskaņoti uz romantiku un mīlestību. Labsirdīgi un sabiedriski. Mīlestībā patiesi, tic labajam cilvēkos, reti kad ir privātīpašnieki un greizsirži. Strēlniekiem nelaimīga laulība ir retums.

 

Strēlnieka sieviete var būt nervoza, taču aizvien ir labs biedrs un draugs, laba, viesmīlīga, saimniece, laimīga būs tikai tad, kad jutīsies brīva. Viņai nebūtu vēlams greizsirdīgs vīrs.

 

Strēlnieka vīrietis daudz dara, taču viņam ir arī augstas prasības. Viņš aizraujas ar medībām un līdz vēlam vakaram nosēž darbā. Strēlniekam vajadzīga tāda sieva, kura ļautu viņam brīvi vaļu un kurai būtu līdzīgas intereses. Strēlnieks necieš kritiku un neķītras runas.

 

Laba savienība ar Lauvu, Mežāzi, Ūdensvīru, Aunu, Svariem, Skorpionu. Nesatiek ar Zivīm, Jaunavu un Dvīņiem.

 

Mežāzis

Vēlu atraisās, toties saglabā pievilcību līdz sirmam vecumam. Viņš ir praktiski visur, arī mīlestībā. Par spīti daudzajiem romāniem, iemīlas ar grūtībām.

Ļoti kritiska, viņa izvēle bieži vien ir veiksmīga. Mežāzis nevar paciest vientulību.

 

Mežāža sievieti nav viegli izsist no sliedēm. Viņai nepietiek ar pievilcību un glaimiem. Viņa vēlas ietekmīgu un praktisku vīru.

 

Mežāža vīri ir uzticami, lai gan dažkārt cenšas panākt autokrātiju savā mājā. Viņiem nākas grūti izrādīt savas jūtas, viņos nav ne miņas no romantikas. Pārlieku nerunīgi, no viņiem nesagaidīt uzslavu vai atzinību. Daudzi Mežāža vīri uzskata, ka pauž savu mīlestību, uzturot ģimeni, savukārt sievas - gatavojot ēst un uzkopjot dzīvokli.

Mežāzim nepieciešama stabilitāte. Šajā zīmē dzimušie ir skopi, krāj naudu, ievēro dažādus aizliegumus, neatzīst ekstravaganci ne apģērbā, ne domās.

 

Labi sader ar Ūdensvīru, Zivīm, Vērsi, jaunavu, Skorpionu, Strēlnieku. Grūti saprasties ar Aunu, Vēzi un Svariem. 

 

Ūdensvīrs

Parasti ideālists, kas vairāk interesējas par augstām sfērām nekā dēkām.

 

Mīlestībā uzticams un pastāvīgs, mīl vienu vienīgo. Ir patīkami uzturēties viņa sabiedrībā. Viņam ir draugi ar dažādu attīstības līmeni un sabiedrisko stāvokli. dzīvesbiedru izraugās prātīgi, prasības ir augstas. Atzīst garā stiprus cilvēkus.

 

Ūdensvīrs parasti ir daudzpusīgi attīstīts, viņa dzīve ir interesanta un daudzšķautnaina. Viņam mīlestība nav vienīgais, kur veldzēties. Viegli piekrīt kompromisiem, nav greizsirdīgs. Viņam nepieciešams dzīvesdraugs ar līdzīgām interesēm, kas spētu viņu novērtēt un uzticēties.

 

Laba saderība ar Zivīm, Aunu, Dvīņiem, Svariem, Strēlnieku, Mežāzi. Jūt nepatiku pret Vērsi tā iztēles trūkuma, pret Skorpionu - tā greizsirdības, pret Lauvu - pārlieko prasību dēļ mīlestības jomā.

 

Zivis

Dzimušas mīlestībai. Kaislīgas un prasmīgas, izprot kā garīgās, tā fiziskās mīlestības jēgu, augstas prasības, viegli ievainojamas. partnera neuzmanīgs vārds var apdzēst kaisles liesmu.

 

Spēcīga nosliece - it īpaši sievietēm - uz mīlas sapņiem un fantāzijām.

Zivju sievietes mēdz būt skaistules, iekaro daudzu vīriešu sirdis ar spēju tos saprast un mīlēt. Bieži vien agri apprecas. Ir uzticīgas un padevīgas sievas, viņu māja vīram ir miera osta. dažkārt mēdz būt pieglaimīgas.

 

Zivs vīrieši mēdz būt nedroši bailēs tikt atraidīti. Labi vīri, ar viņiem visu mūžu var ilgt medusmēnesis. Dāsni, dievina savas sievas.

 

Zivīm laba savienība ar Aunu, Vērsi, Vēzi, Skorpionu, Mežāzi, Ūdensvīru. Netīk Jaunava, Dvīņi. 

 

Informācija no grāmatas "Universiālais horoskops" (izd.Atvars-S).