Čigāniem atņemtās blondās meitenītes māte atrasta - tā ir bulgāriete, kura meitu pārdevusi

Grieķijā, kādai čigānu ģimenei atņemtās gaišmatainās meitenes Marijas māte ir atrasta. Tā ir bulgāriete Saša Ruseva, kura tagad tiek apsūdzēta savas meitas tirgošanā. Sieviete pati gan to noliedz un apgalvo, ka vēlas meitu atgūt, vēstī portāls dailymail.co.uk. 

Šī ir 35 gadus vecā Marijas māte Saša Ruseva kopā ar kādu no saviem daudzajiem bērniem. Foto no portāla dailymail.co.uk

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Šī ir 35 gadus vecā Marijas māte Saša Ruseva kopā ar kādu no saviem daudzajiem bērniem. Foto no portāla dailymail.co.uk

 

 

 

Sašai Rusevai kopā ir 10 bērnu, un jau iepriekš viņa tikusi aizturēta aizdomās par bērnu tirgošanas mēģinājumiem, taču no soda viņai izdevies izbēgt. Marijas neīstie vecāki - čigānu pāris - meiteni esot iegādājies par 700 latiem un pie viņiem gaišmatainā bulgāru izcelmes meitenīte nodzīvojusi četrus gadus.

 

Īstā meitenes māte noraida viņai izvirzīto apsūdzību par bērna tirgošanu. Viņa apgalvo, ka mazuli atstājusi pie istabas biedrenes Grieķijā, nevarot atļauties noformēt dokumentus, lai meitenīti aizvestu uz Bulgāriju.

 

Veiktās DNS analīzes apstiprina, ka Saša Ruseva ir romiem atņemtās meitenītes māte. Sašas vīra Atana Ruseva ģimenē esot sastopams albīna gēns, tā tiek skaidrota viņu meitas gaišā ādas, acu un matu krāsa. Arī pārējie pieci pāra bērni pēc izskata ir visai līdzīgi Marijai.

 

Lūk, šī ir Marijas kuplā ģimene, kura patlaban dzīvo Bulgārijā. Foto no dailymail.co.uk

 

Meitenes māte bija devusies uz Grieķiju strādāt kādā fermā, un toreiz viņa bijusi Marijas gaidībās. Viņu vecākā meita palikusi Bulgārijā, lai rūpētos par pārējiem bērniem. Taču tad meitene apprecējusies un izlēmusi pamest vecāku mājas. Tāpēc abiem daudzbērnu vecākiem vajadzēja atgriezties Bulgārijā. Māte atminas, ka toreiz grieķu varas iestādes par bērna dzimšanas apliecību pieprasījušas lielas naudas summas, ko viņa nav varējusi atļauties maksāt.

Reklāma
Reklāma

 

Marijas māte savu pirmo bērnu dzemdējusi 13 gadu vecumā, un viņa arī neatceras precīzu datumu, kad pasaulē nākusi Marija. tagad gan māte apgalvo, ka vēloties meitu atgūt un viņai pietrūcis mazās meitiņas.

 

Patlaban abi Marijas vecāki ir aizturēti. Marijas māte policija atzinusi, ka nezina, ko iesākt, jo ģimene dzīvo no aptuveni 50 latu liela bērnu pabalsta mēnesī, pārtiek no kartupeļu zupas un mājās ceptas maizes.

 

Sašas Rusevas bērni viņu nabadzīgajās mājās Bulgārijā. Foto no portāla dailymail.co.uk

 

"Palūkojieties, kā mēs dzīvojam! Mums ir viena gulta, kurā guļ trīs bērni. Visi pārējie guļ uz grīdas. Man nav drēbju, ko viņiem vilkt mugurā, lai palaistu uz skolu. Palūkojieties, cik netīri un noskranduši esam! Bet tas nenozīmē, ka savu miesīgo bērnu nevēlos redzēt atpakaļ mājās!" tā Saša.

 

Šī ir māja, kurā mitinās Marijas brāļi un māsas. Foto no dailymail.co.uk

 

 

Pasauli šis stāsts satricināja nedēļas sākumā:https://www.mammamuntetiem.lv/zinas/aktualitates/26183/ciganiem-atnemta-blonda-meitenite-aizdomas-par-berna-nolaupisanu