Čigāniem atņemta blonda meitenīte. Aizdomas par bērna nolaupīšanu

Grieķijā kādā čigānu taborā ģimenei atņemta gaišmataina, 4 gadus veca meitenīte. DNS analīzes jau apliecinājušas, ka meitenei ar čigānu tautības vīrieti un sievieti, pie kuriem viņa dzīvoja, nav nekādas radniecīgas saites. Grieķijas policija uzskata, ka meitenīte tikusi nolaupīta vai kļuvusi par cilvēktirdzniecības upuri. Meitenes īsto vecāku atrašanā lūgts iesaistities arī Interpolam.  

Ārzemju medijos izplatītā atrastās meitenītes fotogrāfija. Visas pasaules palīdzība tiek lūgta Marijas īsto vecāku atrašanā.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ārzemju medijos izplatītā atrastās meitenītes fotogrāfija. Visas pasaules palīdzība tiek lūgta Marijas īsto vecāku atrašanā.

 

Meitenītes vārds ir Marija. Viņas vizuālais izskats liecina, ka meitene varētu būt no Austrumeiropas. Abi meitenes neīstie vecāki jau arestēti un pret viņiem izvirzītas apsūdzības par bērna nolaupīšanu. Jau tuvākajā laikā lieta tiks izsatīta tiesā.

 

Turpretim čigānu pāris, pie kuriem meitene dzīvoja, apgalvo, ka meitenītes māte - kāda ārzemniece - vēlējusies tikt vaļā no sava bērna un viņi to aiz žēluma pieņēmuši savā ģimenē. Kā grieķu policijai stāstījuši citi tabora iedzīvotāji, meitenīte tikusi labi aprūpēta.

 

Grieķijas policijai gan ir cits viedoklis. Turklāt meitenītei neīstie vecāki likuši dejot, lai nopelnītu naudu ne tikai viltus ģimenei, bet arī visam taboram.

 

Ārzemju medijos izplatītā meitenītes fotogrāfija. Meitenes matu krāsa ir ļoti gaiša, bet tie

regulāri viņai krāsoti brūni. 

Reklāma
Reklāma

 

Blondā meitenīte atrasta reida laikā, ko policija taborā veica, jo pastāvēja aizdomas, ka tur varētu atrasties ieroči un narkotikas. Patlaban meitene ievietota krīzes centrā un visas pasaules valstis aicinātas palīdzēt atrast viņas īstos vecākus. 

 

Grieķijas atbildīgās institūcijas aicina ikvienu pasaules iedzīvotāju ielūkoties meitenes sejiņā un atsaukties, ja ir kāda informācija par viņas vecākiem. Šis gadījums vien dodot nelielu cerību to nolaupīto bērnu vecākiem, kuri savus mazuļus vēl tikai meklē - iespējams, ka arī viņu bērni kaut kur ir dzīvi un gaida īsto mirkli, kad kāds viņus atpazīs.

 

Video, kur redzama meitenīte čigānu taborā

http://www.youtube.com/watch?v=7TNbgcQKGQk

Bērnu tiesību aizsardzības instances secinājušas, ka Marijai viņas viltus vecāki spieda dejot, tādējādi pelnot naudu visam taboram. 

 

Raksts sagatavots pēc ārzemju mediju materiāliem.