Gribi redzēt, kā top saldējums? Dodies gardā ekskursijā "Rūjienas saldējuma" pasaulē

Tie kuri vēlas redzēt, kā top izcilais "Rūjienas saldējums" un savām acīm pārliecināties par saldējuma kvalitāti, var doties ekskursijā uz saldējuma rūpnīcu Rūjienā.

Rūjienas saldējums ražotnē var ne tikai aplūkot, kā top izcili gardais saldējums, bet arī nogaršot ap 20 dažādas saldējuma šķirnes. Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

"Rūjienas saldējums" ražotnē var ne tikai aplūkot, kā top izcili gardais saldējums, bet arī nogaršot ap 20 dažādas saldējuma šķirnes. Publicitātes foto.

 

"Rūjienas saldējums", atrodoties jau sen par Latvijas saldējuma pilsētu dēvētajā Rūjienā, vēl arvien ražo saldējumu, saglabājot tās tradīcijas, kuras bija svarīgas, sākot ražot saldējumu tālajā 20.gadsimta sākumā. 

 

"Rūjienas saldējums" ir pārbaudīta vērtība, kas, neraugoties uz vairākkārtējām pārmaiņām uzņēmumā, ir spējis saglabāt nemainīgu kvalitāti un joprojām saldējums tiek gatavots no īsta piena un krējuma. Ir saglabātas gadu gaitā iedibinātās tradīcijas augstvērtīgas produkcijas ražošanā. Lai saldējums sanāktu labs un gards, piens ik dienas tiek piegādāts no tuvējām saimniecībām, bet tikai vislabākais piens tiek pārvērsts visdažādākajos saldējumos. 

 

Tie kuri vēlas redzēt, kā top izcilais "Rūjienas saldējums" un savām acīm pārliecināties par saldējuma kvalitāti, var doties ekskursijā uz saldējuma rūpnīcu. Gadā to apmeklē ap 5000 cilvēku, kuri paši savām acīm redz, ka galvenais saldējuma tapšanā ir nevis ledus, bet kvalitatīvs vietējās izejvielas, gadu desmitiem krāta pieredze, lieliskas, rūpīgi izstrādātas receptes un mūsdienīga tehnoloģija.

 

Apmeklējot ražotni varēsiet uzzināt, kā top saldējums, redzēt 7 minūšu garā videofilmā pašu saldējuma ražošanas procesu, kā arī varēsiet nobaudīt aptuveni 20 veidu saldējumus.

Reklāma
Reklāma

 

Senajā ēkā, aprīkotā ar modernām iekārtām, joprojām ražo garšīgo "Rūjienas saldējumu" un piedāvā degustācijas interesentu grupām.

 

Reklāmas informācija

"Rūjienas saldējums" - aicina apmeklēt gardas ekskurijas Rūjienā.

rūjienas saldējums