Saviļnojošākais Valentīndienas mīlasstāsts, kurš aizkustinājis visu pasauli

Katra ar mīļoto kopā pavadīta diena ir svarīga. Un Valentīndiena ir ne vien svētki, kas pavadīti, skatoties skaistu filmu un ēdot romantiskas vakariņas, bet arī sajūtas, kas rodas šajā dienā un no atmiņas neizgaist nekad.  

Katrā Valentīndienā viņš man sūtīja visskaistāko rožu pušķi ar vienkāršu zīmīti: „Mana mīlestība pret tevi tikai aug.”

FOTO: Marika Eglīte

Katrā Valentīndienā viņš man sūtīja visskaistāko rožu pušķi ar vienkāršu zīmīti: „Mana mīlestība pret tevi tikai aug.”



 Viņas stāsts, kas publicēts vietējā Teksasas avīzē, pāris dienu laikā apceļojis miljonus un kļuvis par interneta sensāciju, liekot sajust mīlestības spēku un acīs sariesties asarām.

„Es ar savu mīļo vīru Džonu biju precējusies 46 gadus. Katrā Valentīndienā viņš man sūtīja visskaistāko rožu pušķi ar vienkāršu zīmīti: „Mana mīlestība pret tevi tikai aug.” Četri bērni, 46 puķu pušķi un mūžīgā mīlestība bija tas, ko viņš man atstāja, pametot šo pasauli pirms diviem gadiem.
Savā pirmajā Valentīndienā vienatnē, desmit mēnešus pēc vīra nāves, es biju šokēta, saņemot visskaistāko puķu pušķi, kuru sūtījis... Džons. Dusmīga un satriekta zvanīju puķu veikalam, stāstot, cik drausmīgu kļūdu viņi pieļāvuši. Pārdevēja man atbildēja: „Nē, kundze, tā nav kļūda. Pirms nāves Jūsu vīrs ir samaksājis rēķinu vēl daudzus gadus uz priekšu, lūdzot Jums piegādāt puķes katrā Valentīndienā.” Sirdij sažņaudzoties, es nometu klausuli, un izlasīju kartīti, kuras vārdi šoreiz skanēja pavisam citādi. „Mana mīlestība pret tevi ir nemirstīga!””

 

Avots: www.kasjauns.lv

Reklāma
Reklāma