LSKJ Cēsu komitejas brīvprātīgie cīnās par iespēju organizēt bērnu nometni

„Ragavas jāgatavo vasarā un rati- ziemā” ir īstais teiciens domājot par labajiem darbiem, ko paspēsim paveikt tik īsajos vasaras mēnešos. Laikā, kad ārā plosās sals un ziemeļu vēji, Latvijas Sarkanā Krusta Cēsu komiteja ir izlolojusi siltu ideju par vasaras nometni „Tavs vasaras piedzīvojums” berniem, no sociālā riska ģimenēm.

Katrai nometnes dienai ir paredzēta īpaša tematika, lai attīstītu bērnu prasmes pēc iespējas dažādākās jomās Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Katrai nometnes dienai ir paredzēta īpaša tematika, lai attīstītu bērnu prasmes pēc iespējas dažādākās jomās Publicitātes foto.

LSKJ Cēsu komiteja ir īpaša. Tajā darbojas sirds cilvēki, kuri ikdienas skrējienā spēj rast laiku un spēkus, lai padomātu par saviem līdzcilvēkiem un to, kā mūsu visu kopīgo ikdienu padarītu spilgtāku, krāsaināku un arī patīkamāku.

Jau ceturto gadu pēc kārtas, LSKJ Cēsu komitejas brīvprātīgie ir iecerējuši rīkot nometni bērniem no sociālā riska ģimenēm. Finansiālo apstākļu dēļ daudzas ģimenes diemžēl nevar nodrošināt saviem bērniem lietderīgu brīvā laika pavadīšanu, it sevišķi vasarās. Tādēļ nometnē „Tavs vasaras piedzīvojums” 30 bērni no vēsturiskā Cēsu rajona sociālā riska ģimenēm, vecumā no 7 līdz 12 gadiem, varēs kopīgi pavadīt 6 piepildītas vasaras dienas.

Katrai nometnes dienai ir paredzēta īpaša tematika, lai attīstītu bērnu prasmes pēc iespējas dažādākās jomās. Rīta daļā bērni apgūs tādas tēmas kā smēķēšanas kaitīgā ietekme, uzturs un dabas piesārņojums, bet pēc tam būs radošas un sportiskas aktivitātes.

Taču lai nometni patiešām varētu realizēt, LSKJ jauniešiem ir nepieciešama mūsu visu palīdzība. Lai gūtu nepieciešamo finansējumu, jaunieši piedalās interneta labdarības projekta www.LabieDarbi.lv janvāra balsojumu konkursā. Šobrīd, ar 3 836 lielu balsu skaitu, projekts atrodas balsojuma 5.vietā. Ikviens līdzjūtējs var atbalstīt šo projektu, bez maksas nobalsojot www.LabieDarbi.lv vai arī protālā www.draugiem.lv/labiedarbi.lv.

Nepaliec vienaldzīgs - kopā mēs noteikti varam paveikt vairāk labu darbu!

Reklāma
Reklāma