E-klases lietotājiem 10% atlaide visiem Gudro Sievu skolas kursiem!

Ģimenes portāls mammamuntetiem.lv piedāvā visiem e-klase.lv lietotājiem apmeklēt Gudro Sievu skolas nodarbības ar 10% atlaidi! 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Visiem, kas lieto e-klase.lv tiek piedāvāta iespēja apmeklēt Gudro Sievu skolas nodarbības ar 10% atlaidi. Lai saņemtu atlaidi, Tev jāsūta savs vārds, uzvārds, atlaižu kods (to vari saņemt e-klase.lv) un izvēlētā nodarbība uz baiba@mammam.lv, lai Tev var sagatavot rēķinu ar atlaidi.

 

Gudro Sievu skolā Tu vari apmeklēt!

Radošās darbnīcas. Praktiskajā nodarbībā Kleita meitiņai ikvienai mammai, krustmātei vai omītei būs iespēja iemācīties uzšūt kleitiņu mazai princesītei. Kleitiņa tiks šūta bez šujmašīnas un tam nav nepieciešamas priekšzināšanas šūšanas darbos. Ekskluzīvas rotas Millefiori tehnikā mācīsimies gatavot rotu mākslinieces Maijas Sējānes-Īles vadībā.

 

Eko ziepes sveces vannas bumba

 

Eko darbnīcas. Pagatavo smaržīgu, putojošu vannas bumbu, ar ko palutināt sevi tumšajos ziemas vakaros. Pagatavo saviem mīļajiem eko ziepes, ka sbūs piemērotas pat maigajai zīdaiņa ādai. Eko sveces Tu varēsi pagatavot kādā krāsā, ar kādu smaržu un kaltētajiem augiem vien vēlēsies.

 

stila kursi

 

Nodarbības skaistumam. Mācies izveidot sev vispiemērotāko stilu piecu nodarbību kursos Izveido sev perfektu stilu un mācies sešu nodarbību Grima kursos pie stilistes un grima mākslinieces Baibas Grīnas, kā arī nodarbībā Figūras korekcija ar apģērba palīdzību iemācies izcelt savā augumā skaistāko, kas Tev ir. Garo matu īpašnieces un meitu māmiņas iemācīsies veidot skaistas frizūras ikdienai un svētkiem nodarbībā Mācāmies pīt dažādas bizes.

 

Skaties bildes no bizīšu pīšanas kursiem!

Reklāma
Reklāma

 

Sievietes pašapziņai. Apmeklē iedvesmojošas nodarbības Kā iemīlēt pašai sevi?, kurās smelsies iedvesmu pārmaiņām savā dzīvē. Mērķu apzināšanās un realizēšana būs īstais kurss, kurā saprast savas dzīves galvenos uzdevumus un  veidus, kā to visu panākt.

 

 

Fotosesijas. Fotosesija + grims tikai Ls 25! Izmanto šo lielisko piedāvājumu, fotosesijas notiks tikai trīs dienas - 10.novembrī, 17.novembrī un 8.decembrī. Iemūžini savu skaistumu mākslinieciskā erotiskajā fotosesijā.

 

Izmanto arī citus Gudro Sievu skolas pakalpojumus, par ko vari lasīt šeit - www.gudrosievuskola.lv

 

 

Nodarbības notiek mājīgajās Gudro Sievu skolas telpās

Rīgā, Brīvības ielā 40 (pagalmā)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Cienāsim ar Dallmayr kafiju un cepumiem