Joku konkursā balvās ielūgumi uz 5 filmām un dāvanu karte 40 LVL vērtībā veikalā Toys.lv

Ar lepnumu varam teikt, ka mammam.lv/tetiem.lv bērnu anekdošu konkursa balvas kļuvušas pavisam īpašas. Septembra mēneša uzvarētājam dāvājam iespēju kopā ar ģimeni apmeklēt 5 filmas pēc izvēles "Multikino", bet oktobra mēneša uzvarētājs saņems dāvanu karti veikalā Toys.lv 40 latu vērtībā un biļetes uz bērnu baleta uzvedumu "Ziemas pasaka". Tāpēc — piedalies!

Mēneša labākā jokotāja Beatrise. Foto no ģimenes arhīva.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Mēneša labākā jokotāja Beatrise. Foto no ģimenes arhīva.

 

 

Oktobra mēnesī mazos jokotājus lutinās veikals Toys.lv. Labākā anekdote balvā saņems dāvanu karti 40 LVL vērtībā. Veikals Toys.lv piedāvā vienkāršu un drošu iepirkšanās veidu — iepērcies internetā! Plašā sortimentā bērnu preces no pasaulē atpazīstamākajiem un kvalitatīvākajiem rotaļlietu ražotājiem. Šeit jūs vienmēr atradīsiet labāko, modernāko un šī brīža aktuālāko rotaļlietu bērnam jebkurā vecumā — Toys.lv vienmēr seko līdz jaunākajām modes tendencēm. Izvēlēties dāvanu vēl nekad nav bijis tik vienkārši!

 

Tuklāt uzvarētājs un vēl divi joku sūtītāji balvā saņems biļetes visai ģimenei (4 gab.) uz bērnu baleta uzvedumu "Ziemas pasaka".
 

Lai iesūtītu savu joku konkursam, SPIED ŠEIT!

 

 

Reklāma
Reklāma

Septembra mēneša uzvarētājam balva pavisam īpaša un piemērota tumšajiem rudens vakariem. Sadarbībā ar "Multikino" dāvājam iespēju visai ģimenei (līdz 4 biļetēm vienā reizē) apmeklēt 5 filmas pēc izvēles "Multikino"! Un šajā reizē balvu saņem pavisam vasarīga anekdote par Jāņiem un Jāņogām, ko iesūtījusi Jogita Mustapa-Anševica.

 

Lūk, mēneša joks!

Atceramies ​pagājušās vasaras notikumus. Beatrise (4 gadi) nopūšas: "Žēl, ka meitenes nevar būt Jāņi, meitenes var būt tikai Jāņogas..."

 

Bērnu anekdotes gaidīsim līdz 31. oktobra plkst. 10:00, kad redakcijas balsojumā tiks izraudzīts uzvarētājs.

Lai iesūtītu joku, SPIED ŠEIT!