"Iļģuciema maiznīcas konditorejas" itāļu maize saņēmusi vairākus apbalvojumus
"Iļģuciema maiznīcas konditorejas" meistari sarūpējuši jaunu, gardu maizi, par kuru saņēmuši arī apbalvojumus.
16. starptautiskās pārtikas izstādes "Riga Food 2011" ietvaros
rīkotajā "Maizes kvalitātes" konkursā, kuru organizē "Latvijas
Maiznieku biedrība" sadarbībā ar Latvijas Lauksaimniecības
universitātes Pārtikas tehnoloģijas fakultāti un Starptautisko
izstāžu rīkotājsabiedrību BT1 SIA "Iļģuciema maiznīca konditoreja"
saņēma bronzas apbalvojumus par "Ciabata ar tomātiem un baziliku"
un "Ciabata Natture". "Bagete ar sēkliņām un rozīnēm" saņēma zelta
apbalvojumu kategorijā "Jaunumi".
Bagete ar
sēkliņām un rozīnēm
Jaunums Latvijas tirgū – mūsu maizes meistaru roku darbs.
• Bagete ceptas no mīklas, kurai nav pievienots cukurs. Patīkamo
saldeno garšu maizei piedod pievienotās rozīnes;
• Mīklai ir pievienotas saulespuķu sēklas, kas ir dažādu vitamīnu,
olbaltumvielu u.c. organismam nepieciešamu vielu avots;
• Izteiktu nokrāsu un vieglas rudzu maizes garšu rada mīklai
pievienotie plaucētie rudzu graudi un miežu iesals;
• Garoziņa, kas bagātīgi pārkaisīta ar saulespuķu un ķirbju
sēklām, kviešu pārslām, linsēklām un sezamu, rada bagātīgu
garšas buķeti un interesantu vizuālo izskatu.
"Ciabatta
Nature"
"Ciabatta Nature" – dabīgs produkts, itāļu maizes klasika.
• Ciabatta ir kviešu miltu maize ar kraukšķīgu garoziņu un gaisīgu
poraini vijīgu struktūru;
• "Ciabatta Nature" mīklas receptūra veidota, izmantojot dabīgas,
augstas kvalitātes izejvielas, kas nesatur konservantus un
cilvēka organismam kaitīgās E vielas;
• Ciabattu raksturīgā garša panākta, nodrošinot mīklai, garu,
nesteidzīgu rūgšanas procesu noteiktā temperatūras režīmā un
rūgšanai izmantotais dzīvais raugs;
• Pievienotā olīveļļa piedod Ciabattai maigu, patīkamu aromātu.
16. starptautiskās pārtikas izstādes "Riga Food 2011"
ietvaros rīkotajā "Maizes kvalitātes" konkursā "Iļģuciema Maiznīcas
konditorejas" izstrādājumi saņēma vairākus
apbalvojumus.
5 FOTO
Iļģuciema maiznīcas konditoreja
+ 1
Skatīt visus
"Ciabatta Nature" ar tomātiem un baziliku
• "Ciabatta Natures" ar tomātiem un baziliku veidota uz Ciabatta
Nature receptes bāzes;
• Ciabatta ir bagātināta ar saulē kaltētiem tomātiem un baziliku,
kas rada maizei neatkārtojamu aromātu un garšu;
• Pievienotā olīveļļa piedod Ciabattai maigu, patīkamu aromātu.
Ciabattas ir maiznieku roku darbs, kas piedod katram maizes klaipam
īpašu individualitāti.
Ieskaties: Iļģuciema maiznīca Konditoreja