Dagmāra Legante kļuvusi par māmiņu

8.oktobrī Rīgas dzemdību namā pasaulē nāca Dagmāras Legantes un viņas vīra uzņēmēja Normunda Celmiņa pirmdzimtā meitiņa Šarlote, ziņo ziņo www.kasjauns.lv.

Dagmāra Legante-Celmiņa ar dzīvesbiedru Normundu Celmiņu un bērniem dodas uz Rīgas „Dinamo” hokeja spēli 2010. gada septembrī. Foto no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Dagmāra Legante-Celmiņa ar dzīvesbiedru Normundu Celmiņu un bērniem dodas uz Rīgas „Dinamo” hokeja spēli 2010. gada septembrī. Foto no izdevniecības "Rīgas Viļņi" arhīva.

Pirmo reizi Dagmāra Legante ar Normundu Celmiņu sabiedrībā izgāja 2008.gadā. Pirms abu kopējās meitiņas piedzimšanas pāris kopā jau audzināja astoņus un divpadsmit gadus vecos Normunda dēlus no iepriekšējām attiecībām. Pāris gredzenus mija 7.maijā Kukšu muižā Tukuma novadā, kad jau bija zināms, ka abi rudenī kļūs par vecākiem savai kopējai atvasītei.

 

Lai gan Normunds Celmiņš ir zināms kā turīgs uzņēmējs, kurš varētu atļauties sarīkot dzīres ar vismaz pārsimts viesiem, kāzas jaunais pāris nosvinējuši pavisam šaurā radu un tuvāko draugu lokā — aptuveni 30 cilvēku kompānijā.


Šovā „O!Kartes Akadēmija”, kur Dagmārai bija uzticēta vadītājas loma,  nevarēja nepamanīt TV sejas izteikti slaido augumu. Lagante stāstīja, ka savu ideālo formu ieguvusi, mainot ēdienkarti un dodoties garos skrējienos. Acīgākie skatītāji uzriez pamanīja Dagmāras auguma aprišu izmaiņas TV ekrānos, un pēc neilga laika šī informācija apstiprinājās — O!Kartes šova vadītāja bija māmiņas cerībās.

 

Reklāma
Reklāma

Visu grūtniecības laiku Dagmāra kopā ar draudzenēm un vīru apmeklēja arī dažādus pasākumus — koncertus un sporta spēles. Vēl pavisam nesen — septembra beigās, Dagmāra ar vīru Normundu un abiem vīra dēliem ieradās uz Rīgas „Dinamo” hokeja spēli. Kaut gan līdz meitiņas nākšanai pasaulē bija atlicis pavisam maz laika, tikai uzmanīgāk ieskatoties, varēja pamanīt Legantes grūtnieces vēderiņu.

Mammam.lv/tetiem.lv sirsnīgi sveic jaunos vecākus mazās Šarlotes dzimšanas dienā!


Dagmāras Legantes auguma pārvērtības skaties šeit!
 

Avots: www.kasjauns.lv