Vai dārgākais gredzens ir visskaistākais? Gredzenu stila balsojuma rezultāti

Arī tad, ja šoruden nebija plāna precēties, ikviens tika aicināts aplūkot brīnumskaisto kāzu gredzenu kolekciju, ko piedāvā Kāzu aģentūra, izvēlēties, kurš gredzens šķita vistīkamākais, un nobalsot. Aktīvākā balsotāja un dāvanu kartes no Kāzu aģentūras 50 latu vērtībā ieguvējs ir noskaidrots!

Gredzenu pāris, kas ieguvis vislielākās balsotāju simpātijas.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Gredzenu pāris, kas ieguvis vislielākās balsotāju simpātijas.

Dāvanu karti 50 latu vērtībā no Kāzu aģentūras saņem Mārīte Miezīte! Lai sazinātos par balvas saņemšanu, lūdzam rakstīt ina@mammam.lv vai zvanīt 29463402. Balvu var izņemt mēneša laikā no uzvarētāja izsludināšanas brīža.

Pateicoties aktīvajiem balsotājiem ir zināms skaistāko gredzenu TOP 5!


1. Europa Exklusiv Rom and Rom allians (1341 balsis).Gredzenu komplekta cena: Ls 1211.32.

2. Europa Turin (666 balsis). Gredzenu komplekta cena: Ls 621.81.


3. Europa Davos (464 balsis). Gredzenu komplekta cena: Ls 808.84.


4. Europa Exklusiv Bern (412 balsis). Cena: Ls 620.96.


5. Ouvertyr 282-4 (361 balsis). Cena: 447.31.


Četru veidu zelts

Esiet radoši un dāsni, izvēloties savas mīlestības mūžīgo simbolu, kas vēl ilgu laiku rotās jūsu zeltnešus. Ja līdzšinējie ideālo gredzenu meklējumi nav vainagojušies panākumiem, nekrītiet panikā. Mūsu gredzenu katalogā aplūkojami daudzveidīgi augstas kvalitātes gredzeni, ko piedāvā kompānija Schalins Ringar's Manufacturing. Gredzenos tiek izmantoti augstas klases dārgakmeņi, tai skaitā dimanti, robežās no 0,01 līdz 1,00 karātam. Rūpnīcā ir nodarbināti labākie Zviedrijas amatnieki. Katrs gredzens tiek īpaši pārbaudīts un, ja tas atbilst visiem izvirzītajiem kvalitātes kritērijiem, tam tiek piešķirts BÖS kvalitātes zīmogs, kas apzīmē un simbolizē patērētāju tiesības uz kvalitāti, garantētu izstrādājuma autentiskumu un ražošanas tradīcijas. Turklāt visus gredzenus var izgatavot no četru veidu zelta. Atkarībā no tā, kāds zelts izmantots, viena gredzenu komplekta cena var atšķirties līdz pat 200 latiem.

Reklāma
Reklāma


Mirdzošais dimants
Dimantu kvalitāti raksturo 4 kritēriji: karāti, krāsa, dzidrība un slīpējums. Rūpnīcā visbiežāk tiek piemērots WVS standarts, kas nozīmē, ka dimants ir dzidrs, bez redzamiem iekšējiem defektiem jeb ieslēgumiem dimanta kristālā, vismaz 0,04 un vairāk karātu, gandrīz bezkrāsains (H). Tāpat arī tiek izmantots WSI dimantu kvalitātes standarts, kas apzīmē dimantus ar nelieliem ieslēgumiem, 0,01-0,03 karātu un vizuāli ir gandrīz bez krāsas (H). Schalins Ringar's rūrpnīcā visbiežāk tiek izmantots Vesseltona baltais standarts apaļā dimanta slīpējumā ar 57 plaknēm, kā arī Top Vesseltona baltais F standarts taisnstūra vai tā sauktajā princešu slīpējumā. Augstas kvalitātes dimantus rūpnīca uzpērk no dīleriem Antverpenē Beļģijā un Zviedrijā. 

Par ražotāju un tirgu
Schalins Ringar's Manufacturing filiāle atrodas Zviedrijā. Viss gredzenu ražošanas process ir mehānisku procesu un roku darba apvienojums. Lai apmierinātu klientu vēlmes attiecībā uz gredzenu modeli, izmēru un biezumu, izmanto kausēšanas krāsnis, kaldināšanas iekārtas, kā arī citi augstas klases rūpniecības instrumenti un tehnikas. Dimantu iestrādāšana gredzenā, savukārt, ir roku darbs. Rūpnīcā ir nodarbināti labākie Zviedrijas amatnieki. Pateicoties augstajai kvalitātei un pieņemamajām cenām, Schalins pārstāv 40% no laulību gredzenu tirgus Zviedrijā. Šobrīd Schalins produkcija ar izplatītāju starpniecību ir pieejama arī Norvēģijā un Dānijā. Laikā no 2005. līdz 2006. gadam Schalins savu produkciju uzsācis tirgot arī Anglijā un Baltijas valstīs, kā rī Skandināvijas reģionā.

Par produkcijas kvalitāti
Katra produkta kvalitāte tiek pārbaudīta, un ja tā atbilst visiem izvirzītajiem kritērijiem, gatavajam produktam tiek piešķirts BÖS kvalitātes zīmogs, kas ir saīsināts Schalins īpašnieka Bror Örjan Schalin vārds. Zīmogs apzīmē un simbolizē patērētāju tiesības uz kvalitāti, garantētu izstrādājuma autentiskumu un ražošanas tradīcijas. Vienlaicīgi ar BÖS zīmogu saprot mūsdienīgākās tehnoloģijas, augstu kvalitāti un mūsdienīgu dizainu, kā arī konkurējošas cenas un operatīvu piegādi.
 
Par iegādi

Schalins Ringar's gredzenus Latvijā var iegādāties uzņēmumā SIA Kāzu Aģentūra. Ofisā ir apskatāmi gredzenu paraugi no 15 kolekcijām, piegāde notiek septiņu līdz desmit darba dienu laikā. Kāzu Aģentūras pamatnodarbošanās ir kāzu organizēšana, tāpēc ir pierasts tikties ar klientiem tiem vēlamā laikā pēc iepriekšēja pieraksta. Katrs pāris sev ērtā laikā piesakās uz tikšanos un baudot gredzenu dažādību tos nesteidzīgi uzmēra, apsverot iespējas, kurš modelis piestāv abiem no saderinātajiem. SIA Kāzu Aģentūra tika ieveidota 2003.gada pavasarī kā pirmā aģentūra Latvijā, kura specializējas kāzu organizēšanā. Kopš uzņēmuma darbības sākuma ir rīkotas simtiem kāzu visā Latvijā.

Ieskaties: www.milestiba.lv.

 

Gredzenu kolekcijas skaties www.gredzeni.lv.