Pēc uzbrukumiem un draudiem bez vēsts pazūd taksometra vadītāja

Policija meklē bez vēsts pazudušo 24 gadus veco rīdzinieci Kristīni Krūzmētru. Viņa ir firmas Lady taxi taksometra vadītāja, kurai pēdējā laikā ir gan uzbrukts, gan draudēts, ziņo portāls www.kasjauns.lv.

Kristīnes Krūzmētras foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Kristīnes Krūzmētras foto.

Bez vēsts pazudusī strādāja taksometru firmā Lady taxi un viņa vasaras mēnešos bija pieredzējusi vairākkārtējus uzbrukumus un draudus. Kristīne pazuda 4. septembrī, izejot no savām mājām Paltmales ielā. Šajā pašā dienā viņa bija tikusies ar Valsts policijas Galvenās kriminālpolicijas priekšnieku Raulu Kviesīti. Sieviete policistiem lūdza vienā krimināllietā apvienot divas atsevišķas lietas, kuras bija ierosinātās sakarā ar viņai veiktajiem uzbrukumiem.

Pirmais uzbrukums taksometra vadītājai notika 15. jūlija rītā ap pulksten 9.00, kad divi pasažieri lūdza viņus aizvest Uz Imantu. Pie Babītes meža pasažieri pavēlēja apstāties. Uz aizmugurējā sēdekļa sēdošā sieviete vadītājai ap kaklu apmeta virvi un sāka viņu žņaugt. Savukārt uz priekšējā sēdekļa sēdošais vīrietis mēģināja vadītājai ar nazi iedurt vēderā. Vadītāja pretojās un nazis trāpīja „tikai” rokā un kājā. Trauksmes signāls taksometrā nenostrādāja, bet vadītāja zaudēja samaņu. Kad viņa to atguva, tika konstatēts, ka no mašīnas ir pazuduši 160 lati.
Mēnesi pēc tam, kad sieviete par uzbrukumu bija iesniegusi iesniegumu policijā, viņa savā mobilajā tālrunī sāka saņemt draudu īsziņas ar prasību: „Apklusti vai savādāk apklusīsi uz visiem laikiem!”

Nesen viņa piedzīvoja uzbrukumu arī pie savu vecāku mājas Jūrmalā. Viņas automašīnai tika pārdurta riepa, bet pašai Kristīnei kāds ar pudeli iesita pa galvu.
Sieviete pazuda tai pašā dienā, kad viņa policijā lūdza abas ierosinātās krimināllietas apvienot vienā. Policija gan pagaidām nav guvusi apstiprinājumu tam, ka abi uzbrukumi savā starpā ir saistīti, vēsta portāls kriminal.lv.

Policija lūdz ziņot visus, kuriem ir informācija par Kristīnes Krūzmērtras atrašanās vietu pa tālruņiem 67086610, 67086678, 112, 02 vai vērsties tuvākajā policijas iestādē.
Pazudušās sievietes pazīmes: augums 172 cm, kalsnas miesas būves, tumši, gari mati. Bija ģērbusies zilas krāsas džinsu biksēs, melnā virsjakā, baltos ar melnu sporta apavos.


Teksts: Elmārs Barkāns, www.kasjauns.lv

Reklāma
Reklāma