Rotas un dāvanas, kas iedvesmo

Ikvienam no mums ir kāda senlolota, kvēla vēlēšanās, kāds nepiepildīts sapnis... Un mēs no sirds vēlamies, lai mūsu sapņi realizējas. Lai es būtu... Lai man būtu... Lai es darītu... Mums vienīgi pietrūkst dažu sīkumu, lai tas viss īstenotos un dzīve kļūtu brīnišķīga. Izrādās, tas ir pavisam vienkārši!!!

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Iedomājies vēlēšanos un apliec 3 wind knots Iedomājies vēlēšanos... rotu. Kad rotas siksniņa pārtrūks, tam, ko Tu vēlējies, vajadzētu piepildīties... Tici un vēlies!

3 wind knots rotu autore un dizainere ir Sigita Trukšāne, kuras aizraušanās ir dizains, stils un mode. Sigitai ir ilgstoša profesionāla pieredze personāla vadībā un koučingā.  
Savā profesionālajā praksē rotu autore saprata, ka bieži vien mūsu sapņus un mērķus mums ātrāk un efektīvāk palīdz realizēt kāda tieši mums nozīmīga un svarīga lieta, kas par tiem nepārtraukti atgādina un mudina virzīties uz priekšu. Taču jāatceras, ka būtisks nosacījums ir ticība sev un saviem sapņiem.


Apvienojot profesionālo pieredzi un zināšanas par dizainu un modi, Sigita radīja rotas, kas  iedvesmo tuvoties saviem sapņiem un tos arī sasniegt. Iesākumā šīs rotas Sigita nēsāja pati un dāvināja saviem draugiem. Redzot, cik lielu prieku tās sagādā tuviniekiem, Sigita nolēma izveidot rotu zīmolu 3 wind knots un ar tām iepazīstināt plašāku auditoriju. 3 wind knots tulkojumā no angļu valodas nozīmē 3 vēja mezgli, tieši ar šādu nosaukumu brīnumiem bagāta ir latviešu tautas pasaka.

3 wind knots rotas sniegs mīlestību, laimi, veiksmi, prieku, spēku, sargās, iedrošinās un ienesīs nedaudz brīnumu nēsātāja dzīvē! Rotas ir lielisks veids, kā motivēt un iedvesmot sevi uz nozīmīgu mērķu un sapņu sasniegšanu. Iepriecināt draugu vai tuvu un mīļu cilvēku – kristībās, kāzu dienā, dzimšanas dienā, vecmeitu ballītē un citos svētkos, vai vienkārši pateikt kādam cik svarīgs un mīļš mums viņš ir.

Reklāma
Reklāma


Rotu jaunāko kolekciju skaties www.3windknots.com