Izstāde un konkurss gardēžiem!

Lai noskaidrotu Baltijas labāko konditoru, 15. starptautiskajā pārtikas izstādē Riga Food 2010 8. septembrī notiks konkurss Baltijas 2010. gada konditors. Šogad par prestižo titulu sacentīsies ne vairāk kā astoņi dalībnieki no visām Baltijas valstīm. Piedalīties vari arī tu!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Konkursantiem savas meistarības pierādīšanā būs atvēlētas sešas stundas, lai veiktu īpašu organizatoru noteiktu uzdevumu. Starptautiska žūrija piecu cilvēku sastāvā konkursantu darbu vērtēs pēc šādiem kritērijiem: darba organizācija, meistarība, noformējums, garša un produktu saderība, kā arī atbilstība tēmai.
Konkursā Baltijas 2010. gada konditors var piedalīties jebkurš kvalificēts konditors bez vecuma ierobežojuma, vispirms piedaloties nacionālajā atlasē savā valstī. Par pieteikšanos konkursā Baltijas 2010. gada konditors sekojiet informācijai mājas lapā www.gemoss.lv!
Konkursu rīko SIA Gemoss sadarbībā ar Pritchitts Foods (Apvienotā Karaliste), SIA Pure Food, biedrību Pavāru klubs, Toikako (Igaunija), Panemunes Egle (Lietuva) un starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrību BT 1.


Pērn izstādē Riga Food 2009 konkursā Latvijas 2009. gada konditors konditori par gada labākā meistara titulu cīnījās, gatavojot četru veidu mazās banketa kūciņas, kuru pagatavošanā tika izmantotas visdažādākās tehnikas. Pirmo vietu ieguva Marika Bērziņa no SIA Ogres prestižs, otro vietu – Eva Vorma no konditorejas Franču maize (SIA “Landrika-L”), savukārt trešo – Alīna Konovalova no restorāna Kaļķu vārti (SIA “Ademona”).


Kā zināms, 15. starptautiskā pārtikas, dzērienu, pārtikas pārstrādes, tehnoloģiju, iepakojuma, sabiedriskās ēdināšanas, viesnīcu un veikalu aprīkojuma un servisa izstāde Riga Food 2010 notiks 2010. gadā no 8. līdz 11. septembrim Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā. Izstādi Riga Food 2010 papildina plaša pasākumu, paraugdemonstrējumu un konkursu programma. Vairāk par izstādi www.rigafood.lv.
 

Reklāma
Reklāma