Uzmanību! Karstā ziņa! Tiek reanimēts "Leļļu Mākslas muzejs"!

15. maijā Muzeja naktī  – Maskavas ielā 14, Spīķerī, tiek reanimēts Leļļu Mākslas muzejs! Tiks atklāts leļļu daktera AI-KĀ-SĀP  doktorāts. Arī jūsu līdzpaņemtām rotaļlietām būs pieejami sekojoši pakalpojumi – operācijas, reanimācijas, transplantācijas un konsultācijas – tiks izmantotas arī rācijas...

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Pieņemšanas laiks no 19:00 – 24:00


Sīkāka informācija un pieraksts pie speciālistiem arī turpmāk www.dollart.lv
Pakalpojumus nodrošinās doktorāta galvenie speciālisti – leļļu teātra mākslas meistari, plaša profila ārsts– profesors Jānis Kirmuška, viņa brīnišķīgā asistente Laila Kirmuška, daudzu Latvijas bērnu iemīļota dakterīte – pediatre Anna Birka. Viņas lekcijas tēma – „Dažādu vecumu bērniem - dažādas rotaļlietas! Vecuma amplitūda no 1 gada līdz 100!


Latvijā ražotā dabiskā kosmētika MADARA rūpēsies par visu atnākušo leļļu tīrību un sakopšanu, stāstot un rādot, kā to pareizi izdarīt kopā ar ecobaby. Tāpēc lūgums visiem mazajiem nācējiem līdzi paņemt savas lelles. Uz vietas – konkursi, produktu prezentācija un konsultācija.


Profesionālie STUDIJA PLUSS  friziermeistari sniegs izsmeļošu informāciju par leļļu matu   kopšanu, krāsošanu un griešanu. Aktuālākās pasaules leļļu frizūru tendences – jūsu leļļu skaistumam uz vietas! Seno friziermeistaru darba rīku prezentācija, kā arī matu ondulācija!
Muzeja doktorāta otrajā stāvā – (ieejas maksa 1Ls)

Reklāma
Reklāma


Tiks  piedāvātas īpašās terapijas:
Labsajūtu terapija – mūsu draugi no kafejnīcas Ļeņingrad par draudzīgām cenām piedāvās pret stresa dzērienu, asinsspiediena pazemināšanas kokteili, kā arī  bērniem  vitaminizētus dzērienus. Recepšu zāļu degustācija uz spirta bāzes tikai ar ģimenes ārsta norīkojumu!
Muzikālo terapiju nodrošinās lieliskā grupa M.ART.A - pakalpojums būs pieejams pēc 22:00.
Vizuālās terapijas kabinetā varēs remdēt sirds sāpes - visiem, kuri nepaspēja apciemot „veco” Leļļu Mākslas muzeju Maskavas ielā 12, virtuālo ceļojumu Aģentūra Ocean Virtual Tours uzstādīs interaktīvu Leļļu Mākslas muzeja ekspozīciju, kurā varēs atgriezties virtuāli.
Aizceļosim arī uz Parīzi,Venēciju...


Programmu apstiprināja doktorāta galvenā ārste – Ināra Liepa, kura demonstrēs, kā cienījama vecuma Teddy lāčiem atgriezt dzīves prieku un ko darīt ar lellēm, kurām neklausa kājas un rokas. Procedūru koordināciju un informāciju nodrošinās Santa Liepa. Par gaismu, skaņu un kārtību operācijas laikā rūpēsies Uldis Liepa, kā arī daudzie brīnišķīgie brīvprātīgie sanitāri.
Būsim pateicīgi ikvienam,kurš  doktorāta reģistratūrā sniegs ziedojumu jaunā Leļļu Mākslas muzeja atjaunošanai pretī saņemot mūsu darba prieku un mīlestību! Un sākas viss no gala ... !


Uz tikšanos Eiropas un Latvijas  muzeju naktī!