Turpinās SPORT2000 rīkotie "Kaimiņu skrējieni" pie i/c Olimpija

Pirmdien, 3. maijā, pie i/c Olimpija notika jau piektais „Kaimiņu skrējiens”, ko tuvākās apkārtnes iedzīvotājiem organizē sporta preču veikals SPORT2000. Organizatori aicina nākamajos skrējienos piedalīties jebkādas fiziskās sagatavotības līmeņa skrējējus.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

”Kaimiņu skrējieni” paredzēti it visiem, kas vēlas izvēdināt galvu un atbrīvot prātu no domām par darbu, nomest svaru, uzturēt ķermeni labā formā vai trenēties kādām no sacensībām. Kopā iesildāmies un atsildāmies, dalāmies pieredzē par skriešanu. Kopā skriet ir daudz interesantāk un jautrāk,” stāsta sporta preču veikalu SPORT2000 mārketinga un tirdzniecības vadītāja Laura Lapiņa

Pirmais Kaimiņu skrējiens notika 19. aprīlī, un to atklāja sportiste, trenere un daudzkārtēja soļošanas čempione Jolanta Dukure, kā arī SPORT2000 vadība.

Skrējieni notiks visu vasaru pirmdienu vakaros plkst. 19:00 un trešdienās plkst. 08:00. Tikšanās vieta vienmēr viena un tā pati - pie i/c Olimpija. Pirms un pēc skrējiena notiek kopīga iesildīšanās un atsildīšanās SPORT2000 ekspertu vadībā. Apmeklējot skrējienus ikvienam ir iespēja uzzināt par jaunākajām skriešanas sporta tendencēm un uzdot jautājumus ekspertiem. Pasākums ir bezmaksas.

Par SPORT2000
SPORT 2000 International GmbH ir viena no vadošajiem iepirkuma grupām Eiropas sporta mazumtirdzniecības nozarē ar vairāk nekā 3,500 veikaliem 25 valstīs. Grupas apgrozījums gadā ir vairāk nekā 5,1 miljardi eiro. Kopā ar SPORT2000 Marketing AG grupa piedāvā ar mazumtirdzniecību saistītus pakalpojumus, īpašus produktu piedāvājumus un to popularitātes veicināšanu, kā arī inovācijas un efektivitāti sadarbības valstu mazumtirdzniecības uzņēmumiem augstas kvalitātes sporta preču tirdzniecībā. Latvijā pašreiz darbojas četri SPORT2000 veikali - lielākais no tiem atrodas Rīgā i/c Olimpia Āzenes ielā 5, vēl trīs -  Siguldā, Valmierā un Liepājā.
 

Reklāma
Reklāma