Labākais nedēļas joks (24.04.-30.04.) par to, kas kuram vēderā

NEDĒĻAS ANEKDOTE! Sēžam visi pie galda un brokastīs ēdam omleti. Evelīna (3) paskatās uz manu vēderu, tad uz tēta un nosaka: "Mammai vēderā ir brālītis, bet tētim gan ir tikai olas." (Iesūtījusi Ilze)

Foto iesūtījusi Ieva Knāķe, mammam.lv reģistrētā mamma.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto iesūtījusi Ieva Knāķe, mammam.lv reģistrētā mamma.

Šīs nedēļas uzvarētāja ir Ilze ar anekdoti Kas kuram vēderā. Balvā – jaukā izdevniecības Liels un mazs izdotais igauņu rakstnieka Andrusa Kivirehka stāsts bērniem Ola uz sola un īpašais mammam.lv/ tetiem.lv krekliņš.

Balvas var izņemt mēneša laikā no uzvarētāju izsludināšanas datuma. Lai sazinātos par balvas saņemšanu, rakstiet audra@mammam.lv vai zvaniet 22016107.


Iesūti sava mazā gudrinieka joku arī tu! Nākamās nedēļas labākajam jokdarim pārsteiguma balvas no mūsu sadarbības partneriem.

IESŪTĪT JOKU.

Aizvadītās nedēļas labāko anekdošu tops!
Pedāļi (Iesūtījusi Gunita Guseva)
Annijai (2,9) šad tad sagribas pastaigāt uz pirkstgaliem, un mamma tad parasti pajautā: "Meitiņ, kāpēc staigā uz pirkstgaliem?" Reiz Annija atkal staigā uz pirkstgaliem un skaļi sauc: "Mammīt, paskaties, es atkal staigāju uz pedāļiem!"

Koka gulta (Iesūtījusi Diāna Ķēniņa)
Pie galdnieka ir pasūtīta jauna gulta. Kādu dienu saku Karlīnai, ka jāaizbrauc paskatīties, cik tālu ir uztaisīta. Karlīna (4 g. 2 m.): "No kā galdnieks taisa jums to gultu?" Atbildu, ka no koka. Karlīna: "No koka? Bet kā jūs varēsiet uz tik cieta pagulēt?"

Tu tik skaista kā Milzu Lempis! (Iesūtījusi Inga Akmentiņa-Smildziņa)
Pēc friziera apmeklējuma pārdzīvoju, ka man mati nogriezti galīgi neglīti. Dēls Klāvs (4 gadi) mierina: "Mammu, tev ir ļoti skaista frizūra! Ļoti, ļoti skaista! Kā Milzu Lempim."

Daudz atvilktnīšu un nekā ēdama (Iesūtījusi Meldra Gailāne)
Viesturs /4.g./ jautā: "Kad Tu mūs atkal vedīsi uz to māju, kur ir daudz atvilktnīšu un nav nekā ēdama?" "?!?!" "Nu uz to, kur mums visi nesa garšīgumus, lai mēs varētu paēst?" "Slimnīcu?" mēģinu iztaustīt, ko bērns īsti domā. "Jā!"

Mazā eglīte (Iesūtījusi Ilze)
Tuvojas Ziemassvētki, un mazā Evelīna (3) nevar vien sagaidīt, kad beidzot mājās parādīsies sen gaidītā eglīte, lai varētu sākties pušķošanas prieki. Beidzot vienu dienu tētis dodas tai pakaļ un, braucot mājās, vēl iepērk veikalā pārtiku svētku galdam. Atbraucis mājās, vispirms istabā ienes maisiņus ar produktiem. Evelīna nepacietībā pieskrien, ieskatās maisiņā, bet tur virspusē gozējas ananāss. Evelīna vīlusies izsaucas: "Es taču negribēju tik mazu eglīti!"

Pankūkas (Iesūtījusi Līga Tabunova)
Linards (2 gadi 10 mēn.), krustmāte - grūtniece. Pusdienās visi ēd pankūkas. Linards pieiet pie krustmātes un jautā: "Tu daudz pankūkas apēdi?" Krustmāte atbild: "Nē, tikai 2." Linards pieiet pie mammas un saka: "Mamm, es pankūkas gribu NE!" Mamma jautā: "Kāpēc tu negribi pankūkas?" Linards atbild: "Es gribu NE lielu punci kā krustmātei!"

Krūtīs govs piens (Iesūtījusi Līga Tabunova)
Intars (2,9 gadi) taisās dotie uz veikalu, ome jautā: "Ko tu pirksi?" Intars atbild: "Sulu." Ome jautā "Un ko tu nopirksi masai (2 mēneši)?" Intars atbild: "Neko, viņa ēd tikai govs pienu no mammas ciča!"

Televizora Aivariņš (Iesūtījusi Liene Zālamane)
Skatoties seriālu, es piebalsoju vienai no varonēm: "Jā, Aivariņ, ko nu!?" Artūrs (4 g.) saka: "Ko Tu runā ar to Aivariņu - viņš Tevi nedzird. Viņš taču ir taisīts no televizora!"

Kāds kuram vārds? (Iesūtījusi Baiba Seile)
Mēs ar meitiņu (2 gadi) rotaļājamies bērnu rotaļu laukumā. Meitiņa man ietērpta zilizaļā pavasara kombinezonā, galvā zila cepurīte ar bumbuli. Pienāk meitene Maša (4 gadi) un jautā man: "Vai tā ir meitene? Un kā sauc?" Atbildu: "Jā, meitene Kaiva." Maša uzdod vēl pāris jautājumus par citu tēmu, tad pēkšņi ievaicājas: "Bet kapēc Jūs viņu nenosaucāt par puiku!?"


Konkursā piedalīsies visas anekdotes, kas tiks iesūtītas līdz 07.05.2010. rītam pulksten 10.00. Rezultātus paziņosim tās dienas pēcpusdienā.


Visus bērnu jokus lasi šeit!
 

Reklāma
Reklāma