Aktierim Ivaram Kalniņam piektā atvase

Krievijā populārā latviešu aktiera Ivara Kalniņa (61) sieva juriste Laura Kalniņa (32) māksliniekam dāvājusi otru meitu - Vivjenu.

Ivars Kalniņš ar sievu Lauru Kalniņu. Foto: no Izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ivars Kalniņš ar sievu Lauru Kalniņu. Foto: no Izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva

Faktu par ģimenes pieaugumu aktiera ģimenei izdevies pasargāt no publiskošanas teju trīs mēnešu garumā, taču nu tapis zināms, ka 30. janvārī pasaulē nākušajai atvasei laimīgie vecāki devuši vārdu Vivjena. Ivara un Lauras ģimene lepojas nu jau ar divām meitām. Vecākā meita Luīze (7) šopavasar pabeigs pirmklasnieces gaitas Rīgas Franču licejā. Luīze, tāpat kā tētis, ir radoša un muzikāla meitene – viņa gan dejo skolas tautisko deju pulciņā Auseklītis, dzied korī un apgūst flautas spēli. Vivjena Ivaram Kalniņam ir jau piektais bērns. No pirmās laulības ar sievu Ilgu aktierim ir divas pieaugušas meitas Una un Elīna, savukārt dēls Mikus, kas dzimis laulībā ar daiļo lietuviešu izcelsmes aktrisi Aurēliju Anužīti-Lauciņu, ir 15 gadu vecs.

Ar sievu Lauru aktieris ir kopā jau desmit gadus, bet oficiāli laulību pāris reģistrēja aizvadītā gada 5. septembrī. Aktiera sieva neslēpj, ka ar prieku izbauda bērnu audzināšanu, un, tā kā ģimenes apgādnieka pienākumus pilnībā uzņēmies vīrs, Laura sevi pilnībā velta mammas rūpēm.

Šis pavasaris aktierim Ivaram Kalniņam ir rosīgs un darba pilns. Viņš nule pabeidzis filmēties Krievijas TV seriālā Ticība, cerība, mīlestība, bet pašlaik braukā pa Krieviju, uzstādamies izrādēs Meistars un Margarita, Vecā Arbata pasakas, un Nemodiniet gulošu suni.

SKATI FOTOGALERIJU PAR IAVARA KALNIŅA DZĪVI.


Autore: Inta Mengiša, www.kasjauns.lv

Reklāma
Reklāma