Fotostudija meklē modeļus bildēm! Gan bērnus, gan pieaugušos

Ar vārdu „modelis” nav domāts profesionāls modelis, kurš ieguvis diplomus un kurš nodarbojas ar modeļa karjeru. Bet vienkāršu cilvēku — arī mazuli —, jo par modeli viņš kļūst fotosesijas laikā!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Katru dienu pasaulē tiek izdoti simtiem tūkstošu žurnālu, grāmatu, reklāmas bukletu, aģitācijas plakātu. Katru dienu internetā parādās tūkstošiem jaunu mājas lapu un portālu. Lai to visu radītu žurnālistiem un dizaineriem ir nepieciešamas dažādas bildes un par visādām tēmām. Katrā žurnālā ir desmitiem rakstu, kuriem nepieciešamas ilustrācijas, foto vai zīmējumi. Ja jūs ieraudzītu žurnālu bez skaistām bildēm un ilustrācijām, diez vai jūs tādu izvēlētos pirkt!

Lai realizētu visus iepriekš minētos projektus žurnālu, bukletu un portālu veidotājiem šīs bildes ir kaut kur jāņem. Un viņi šos foto ņem speciāli izveidotās foto bankās vai stokos!

2009. gada novembra beigās sāku nodarboties ar šī virziena foto specifiku — foto izveide stokiem, fotobankām. Principā tā jau ir tā pati fotogrāfija, tikai ar mazu specifisku niansi — šiem foto jābūt interesantiem ne tikai cilvēkiem, kas ir iesaistīti tapšanas procesā, bet pēc iespējas lielākam patērētāju lokam! Vienkārši sakot — reklāmas foto.

Šīs fotogrāfijas var būt publicētas dažādos pasaules žurnālos, reklāmas bukletos, uz krūzītēm vai krekliņiem vai pat uz lielajiem reklāmas stendiem. Principā tie ir foto, kuros ir ļauts eksperimentēt, lai sasniegtu dažādību un neikdienišķību.

Jūs saņemsiet visas veiksmīgās fotogrāfijas no sesijas! Ja no foto ar jums vai jūsu mazuli tiks veidoti  datorgrafikas darbi, jūs saņemsiet arī tos!


Šāda veida sesijas notiek jau diezgan regulāri un es sadarbojos jau ar daudziem modeļiem, bet ļoti priecāšos par jaunām sejām (vēlos piebilst, ka ar vārdu „modelis” nedomāju profesionālu modeli, kura ieguvusi diplomus un kura nodarbojas ar modeļa karjeru. Bet vienkāršu cilvēku — arī mazuli —, jo fotosesijas laikā viņš kļūst par modeli!) Pārsvarā arī bildēju mazuļus, topošās māmiņas un tētus, veidoju arī datorgrafikas bildes!

Ja jums ir radusies interese un jūs vēlaties piedalīties šāda veida fotosesijā, pie tam, sedzot tikai tehniskās izmaksas (studijas īre, fons, aksesuāri), kas kopumā sastāda 25LVL, es gaidīšu ziņu no jums, lai vienotos par dienu un laiku,
kad tiksimies foto studijā!

Uzreiz piebildīšu, ka jūs saņemsiet visas veiksmīgās fotogrāfijas no sesijas! Ja no foto ar jums vai jūsu mazuli tiks veidoti  datorgrafikas darbi, jūs saņemsiet arī tos! Bet stokos,  protams, visi foto nenonāk, vien kādi 5-10 darbi - paši labākie un interesantākie!

Reklāma
Reklāma

Ar mani var sazināties, zvanot pa tālruni 22428486, vai rakstot uz e-pastu info@bernufoto.lv darba paraudziņus var apskatīt www.bernufoto.lv.

Fotogrāfe Viktorija Kuprijanova