Austrumu medicīnas filozofijas iedvesmota – jaunā SHISEIDO ķermeņa kopšana

Optimāli līdzsvarota, lieliski atjaunota āda. Pateicoties Shiseido jaunākajai tehnoloģijai - zinātniski pamatota ķermeņa kopšana, kuras pamatideja aizgūta Austrumu medicīnas filozofijā, ir kļuvusi par realitāti.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Plašākā nozīmē „Austrumu medicīna” attiecas uz medicīnas pieredzi, kas radusies Āzijā, bet precīzāk, tā ir ķīniešu medicīna. Austrumu medicīnas pamatā, kas balstīta uz ķīniešu dabisko filozofiju, ir zināšanas par ķermeni, kas pats spēj regulēt savu fizioloģiju, kā arī diagnozes un ārstēšanas metodēm.

Austrumu medicīnas pamatā ir visa ķermeņa harmonizēšana, kamēr rietumu medicīna ārstē problēmas zonas specifiskos simptomus. Austrumu medicīna uzskata, ka ķermeņa vides uzlabošana un organismu vispārējā stiprināšana palīdzēs izvadīt toksīnus, novērst to atkārtotu rašanos un ar to saistītās problēmas – ādas elastības zudums, raupjums, celulīts, sausums u.c.   Citiem vārdiem sakot, optimizējot ādas dabisko atjaunošanās ciklu, mēs iegūstam nevainojamu ķermeņa ādas stāvokli.

Shiseido īpaši izstrādātie jaunie ķermeņa kopšanas produkti veicina ādas dabisko atjaunošanās ciklu ar efektīvo komponentu savstarpējo mijiedarbību un aromakoloģijas aromātu - zīdaini gludai un mirdzošai ādai.


Replenishing Body Cream (Atjaunojošs ķermeņa krēms 200 ml)
Īpaši iedarbīgs ķermeņa krēms, kas balstīts Austrumu augu un spēcīgas Aromakoloģijas zinātnes sinerģijā. Radīts tādām ķermeņa problēmām, kā ādas atslābums, sausums un novājināta cirkulācija.
Replenishing Body Cream sastāvā ietilpst divi ingredienti, kuru klātbūtni produktā pamato Austrumu zināšanas un progresīvie Rietumu zinātnes atklājumi:
Yuzu sēklu ekstrakts veicina mikrocirkulāciju un hialuronskābes veidošanos, līdzsvarojot ādas dabīgo mitruma līmeni. Nesen Shiseido ir atklājis, ka Yuzu sēklu ekstrakts veicina arī kolagēna veidošanos, kas palīdz uzturēt ādas elastību.
• Ķiršu ziedu (Sakuras) skaistums tiek apbrīnots, bet to lapas jau ilgstoši tiek lietotas uzturā. Pamatojoties uz atklājumu, ka Sakuras lapu ekstrakts ir antioksidants, Shiseido šo ekstraktu ir iekļāvis šī krēma sastāvā.   
Krēms veidots ar KUROHO aromātu, kas dzimis no tradicionālām Japāņu vērtībām – kopš 9.gadsimta ekskluzīvi lietots tikai aristokrātu vidū, kā arī relaksējošo Jasmīna aromātu.
 
Refining Body Exfoliator (Attīrošs eksfoliējošs ķermeņa skrubis 200 ml)
Īpaši iedarbīgs ķermeņa skrubis, kas tūlītēji nodrošina brīnišķīgu ādas maigumu un īpaši izsmalcinātu greznības sajūtu. Maigi attīra atmirušās šūnas no ādas virsmas, vienlaikus saglabājot ādas mitrumu. Divu veidu eksfoliējošās daļiņas nodrošina ādas attīrīšanu un pulēšanu brīnišķīgi gludai un tvirtai ādai.
Krēms veidots ar KUROHO aromātu un eleganto Ķiršu Ziedu (Sakuras) aromātu.   

 

 

Reklāma
Reklāma


Cena veikalā:
Replenishing Body Cream 200 ml – Ls 50,50
Refining Body Exfoliator 200 ml – Ls 31,50

Meklējiet veikalos: Stockmann, Douglas, Kolonna, Rivoli, Elkor