"Smile Taxi" dzeltenie taksometri izveido 1. aprīļa smaidu

Joku dienai – 1.aprīlim, taksometru kompānija Smile Taxi veltīja neparastu akciju – Nākotnē ar Smaidu. Pirmoreiz Latvijā kompānijas darbinieki  no vairākiem desmitiem taksometriem izveidoja rekordlielu “dzelteno smaidu”. Ar šo, kompānija aicina visus iedzīvotājus ar smaidu paraudzīties uz jebkurām grūtībām un optimistiskāk veidot savu nākotni.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Tāda izmēra "Dzeltenā smaida" figūra no automašīnām izveidota pirmo reizi Latvijā un pasaulē. Figūras izveidē piedalījās 40 cilvēki un 29 automašīnas. "Smaids" tika radīta "Arēna Rīga" teritorijā, un aizņēma 300 m2, viss radīšanas process aizņēma 45 minūtes.

Akcijas "Nākotne ar smaidu” mērķis ir pievērst vispārēju uzmanību "pozitīvisma” lomai esošajos grūtajos apstākļos. Ar šo akciju kompānija Smile Taxi aicina dāvināt viens otram vairāk smaidu, vieglāk uztvert apkārtesošās lietas un ar optimismu lūkoties nākotnē. Akcijas rīkotāji pārliecināti, ka ar pozitīvo noskaņojumu un kopīgiem spēkiem var pārvarēt jebkuru sarežģīto situāciju.

"Mūsu "smaidīgajam taksometram" šie smieklu svētki ir radniecīgi. Tas ir skaidrs jau pēc mūsu nosaukuma – Smile Taxi, kura logotips ir smaids un mūsu automašīnu koši dzeltenā krāsa, kas kā saules stari izgrezno pelēko automašīnu plūsmu. Tāpēc šajā dienā mēs radījām pašu lielāko smaidu pasaulē, un uzdāvinājām to visiem. Mēs gribam, lai šis smaids parādītos ne tikai Joku dienā, bet arī biežāk ikdienā”, – komentēja Smile Taxi pārstāvis Aleksejs Ignatjevs.

Smile Taxi – vienīgie dzeltenie taksometri Rīgā. 2009. gadā Smile Taxi kļuva par pazīstamāko taksometru zīmolu kategorijā transports, pēc "Latvijas  tūrisma  zīmolu  atpazīstamības" pētījuma datiem žurnālā Tūrisms. Kompānijas transporta kvalitatīvo darbu apstiprina "TAXI QUALITY" un "Tourist-friendly" zīmes. No dibināšanas brīža 2006. gadā decembrī kompānija izpildīja vairāk nekā miljons pasūtījumu un noslēdza vairāk nekā 100 līgumu ar uzņēmumiem.

www.smiletaxi.lv

Reklāma
Reklāma