Šovs „Es esmu seksīgāka par savu meitu”

Parasti māsas sacenšas, lai izskatītos pēc iespējas stilīgāk un pievērstu sev vairāk puišu uzmanības. Taču šīs britu pusaudzes jūtas apmulsušas, jo mammām patīk ģērbties daudz izaicinošāk un pikantāk nekā viņām pašām. Turklāt draugi teic, ka mammas esot seksīgākas... Par jauno šovu raksta www.kasjauns.lv.

www.kasjauns.lv

FOTO: Mammamuntetiem.lv

www.kasjauns.lv

Kad šķiet, ka realitātes šovi savu ir izsmēluši un neko trakāku un neprātīgāku vairs nav iespējams izdomāt, atklājas, ka tomēr var gan. Briti februārī demonstrēja sešu sēriju realitātes šovu Seksīgāka nekā mana meita. Galvenās dalībnieces bija pusaudzes un viņu mammas, kuras meitām šķiet pārlieku apsēstas ar savu izskatu un nepiemērotu apģērba izvēli.  

FOTO AR SEKSĪGAJĀM MAMMĀM UN MEITĀM SKATI ŠEIT.

Par spīti šokējošajam pārraides nosaukumam un reklāmas fotogrāfijām, šovs tomēr nav veidots kā izsmejošs, bet interesants un pat samērā sirsnīgs. Raidījuma vadītāja meiteņu grupas Atomic Kitten soliste Liza Maklarnona katrā pārraidē aicināja žūriju no parastās tautas, kam lūdza izvērtēt, kurai dāmai vajadzētu mainīt ģērbšanās stilu: mammai, meitai vai varbūt abām. Pēc vērtētāju izteiktā verdikta daiļā dzimuma pārstāve ļāvās stilistu komandas darbam turpat TV studijā, kur viņai piemeklēja cita stila apģērbu un aksesuārus, uzklāja meikapu un ieveidoja frizūru.
Divos mammu un meitu pāros vērtētāji atzina, ka jāmainās ir mammai, taču vienā, ka stils jāmaina meitai.

Mamma Šārona un meita Kobija
Šārona Hanta ir trīs bērnu māmiņa, taču viņas nevainojamā figūra un stils vairāk līdzinās kādai supermodelei.
Četrdesmit gadu slieksni sasniegušās uzņēmējas iemīļotākais apģērbs ir mini šorti un ķermeni atsedzoši topiņi, kas lieliski ļauj izcelties viņas krūtīm. Trīs plastisko operāciju rezultātā tās palielinātas līdz DD izmēram.
Šārona Hanta jau martā kļūs par vecmāmiņu, par ko parūpējusies viņas 18 gadu vecā meita Kobija. Viņai ir arī dēli Rīgans (13) un Kenzijs (4).

Esmu iztērējusi tik daudz naudas par krūšu palielināšanas operācijām un vēlos tās tagad izrādīt. Es pat stūrēju autokrāvēju drauga firmā, tērpusies šortiņos.

„Mēs ar meitu esam kā mainītās lomās,” secina seksīgā māmiņa. „Man patīk ģērbties jauneklīgi, piegulošos un apspīlētos apģērbos. Bet meita ir pārāk konservatīva apģērba izvēlē.”
„Esmu iztērējusi tik daudz naudas par krūšu palielināšanas operācijām un vēlos tās tagad izrādīt. Es pat stūrēju autokrāvēju drauga firmā, tērpusies šortiņos. Paraugs, kam vēlos līdzināties, ir [britu modele] Džordana. Es apbrīnoju viņas izskatu, un vairākums apģērbu, kādus viņa nēsā, ir arī manā garderobē. Es jūtos kā iztukšota, ja man jāģērbjas ķermeni apsedzošos tērpos. Tad es negūstu uzmanību, pie kuras esmu tik ļoti pieradusi. Man tā liek plaukt un zelt. Es tāda vienmēr esmu bijusi un nedomāju, ka jebkad mainīšos. Izskats dara mani par sievieti, kāda esmu, un līdzcilvēkiem es tāda patīku. Man atliek tikai aiziet uz tuvējo Tesco lielveikalu, un es jau būšu iepazinusi duci jaunu draugu. Man ārkārtīgi patīk izcelties uz apkārtējo fona.”
Vingrošanas trenere un topošā māmiņa Kobija ir citos ieskatos par savu mammu. Brāļus nesatrauc mammas pārlieku seksapīlais izskats, taču Kobijas patika pret neuzkrītošu apģērbu un kautrīgais raksturs bieži vien liek kautrēties iziet sabiedrībā kopā ar ekstravaganto mammu. „Es viņai saku — mamma, tev ir 40 gadu. Ģērbies atbilstoši savam vecumam. Mammai patiešām ir perfekta figūra, taču viņa to pārlieku izrāda. Viņa izskatās daudz fantastiskāka, kad ir vairāk piesegusies. Mamma taču tūlīt kļūs par omīti. Šai plikas miesas izrādīšanai būtu jābeidzas!”
„Emocionāli es jūtos ļoti tuva savai mammai un viņu kā cilvēku nemainītu ne pret vienu visā pasaulē, bet es domāju, ka viņas apģērbi izskatās pārspīlēti! Pirms deviņiem gadiem mamma izšķīrās no tēta, veica krūšu palielināšanas operācijas, un viņas drēbes ar katru brīdi sarūk mazākas un mazākas. Viņa nekad nav bijusi no kautrīgajām un šādā minimālā apģērbā arī apmeklē vecāku sapulces skolā. Citas mammas šokētas veras uz viņu, bet vīriešu dzimuma skolotāji nervozē, kad ar viņu jārunā par bērna sekmēm.

 

Citas mammas šokētas veras uz viņu, bet vīriešu dzimuma skolotāji nervozē, kad ar viņu jārunā par bērna sekmēm.

Reklāma
Reklāma


Mamma nemitīgi liek man sarkt. 15 gadu jubilejā viņa kopā ar visiem maniem draugiem limuzīnā devās uz restorānu. Pēc dažām glāzītēm viņa uzkāpa uz galda un sāka dziedāt „don’t you wish your mama was hot like me” [„vai nevēlies, lai tava mamma ir tikpat seksīga kā es”. Pārfrazēta rinda no grupas Pussycat Dolls repertuāra.]
Draugi, protams, domā, ka man ir pati foršākā mamma pasaulē. Es arī uzskatu, ka viņa ir skaista, un mums patīk kopā pasmieties, taču viņa izskatītos daudz labāk, ja vairāk piesegtu ķermeni. It īpaši jau tagad, kad būs omīte.”
TV šova izvēlētā žūrija pieņēma lēmumu, ka stils jāmaina mammai Šāronai. Žūrija atzina, ka viņai ir skaists augums, taču ikdienai šie apģērbi nav piemēroti. Esot iespaids, ka Šārona nāk mājās no darba striptīza klubā.
Stilistu, frizieru un grima mākslinieku komanda padarīja viņas stilu klasiskāku, izvēloties piegulošas garās bikses, vidukli un krūtis akcentējošu žaketi un augstu frizūru. Šāronai patika pārmaiņas, un viņa secināja, ka tagad mazliet līdzinoties seksīgajai dziedātājai Bijonsē.
Mēs labprāt viņu salīdzinātu ar TV varoni Vilhelmīnu Sleiteri no seriāla Smukulīte Betija. Arī aktrises Vanesas Viljamsas tērpi bija klasiski, taču izsmalcināti eleganti, moderni un seksapīli. Šāronai tādi patiešām piestāv labāk.
Tomēr pēc šova viņa atkal atgriezās pie iecienītajiem šortiņiem un miniatūrajiem topiņiem. Šārona domā, ka šādi tērpties viņa varēs vēl, augstākais, piecus gadus un vēlas to izmantot, kamēr augums un gadi atļauj.

 

Avots: www.kasjauns.lv