Eksperiments: Tievējam kopā! PIESAKIES!

Tūdaļ pie durvīm klauvēs pavasaris un biezos svīterus noraksim skapja dziļākajos stūros. Kritiski palūkosimies spogulī un... kāds būs visnotaļ apmierināts ar savu augumu, bet dažs noteikti ne. Tāpēc — piesakies tievēšanas eksperimentam, lai tu piederētu tiem pirmajiem!

FOTO: Viktorija Kuprijanova, http://www.bernufoto.lv/

Portāls mammam.lv/tetiem.lv pirmo reizi piedāvā iespēju piedalīties tievēšanas eksperimentā, kas ilgs trīs mēnešus! Nē, šeit nav runa par badošanos 12. nedēļu garumā, bet gan par mācīšanos ēst sabalansēti, procedūrām, kas veicina notievēšanu, sarunām ar psihoterapeiti Ainu Poišu (!), kā arī ūdens aerobiku!  

Lai piedalītos eksperimentā, tev ir jāiesūta sava motivācijas vēstule, kur īsumā izstāsti, kāpēc tu vēlies šajā projektā piedalīties. Obligāti norādi vārdu, uzvārdu, dzīvesvietu, e-pastu, tālruņa numuru un svaru. Lieliski, ja vēstulītei klāt pievienosi savu foto. Mīļi aicināti piedalīties arī vīrieši! Pieteikumus gaidīsim līdz 19. februārim.
Pirms piesakies, ņem vērā, ka eksperimenta gaita tiks atspoguļota portālā mammam.lv/tetiem.lv, un tev būs jādalās piedzīvotajā un pārdzīvotajā!

No iesūtītajām vēstulēm portāla mammam.lv/tetiem.lv un klīnikas Premium Medical komisija eksperimentam izvēlēsies 3 dalībniekus.

Pačukstēsim, ka eksperimenta dalībnieki saņems arī patīkamas pārsteiguma balvas!

Pieteikumu tievēšanas eksperimentam sūti uz raksti@mammam.lv.

 

Reklāma
Reklāma