Palīdzi, lai gadu vecā Paula iemācītos velties, rāpot un staigāt

Mazā Paula visiem spēkiem cenšas apgūt un izzināt pasauli, taču viņai tas padodas mazliet gausāk, jo savā gada un četru mēnešu vecumā viņa vēl nemāk velties, rāpot vai sēdēt. Lai panāktu savus vienaudžus Paulai būs jāveic liels darbs, un viens no pirmajiem - 12 dienu rehabilitācija Ukrainā. Taču tam nepieciešami 2800 lati.

Attēlā mazā Paula ar mammu Zani.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Attēlā mazā Paula ar mammu Zani.

"Dzīvē bija lemts, ka mūsu ģimenē ienācis bērniņš ar invaliditāti, ko līdz šim brīdim īpaši apkārt nereklamēju, bet nu ir pienācis brīdis kad tas ir jādara, jo mazai ir nepieciešams rehabilitēties Ukrainā Truskavecas klīnikā," stāsta Paulas mamma Zane Arāja.

"Paula ļoti skaidri prot paust emocijas, prot jau pateikt dažus vārdus un daudz runā sava valodiņā. Ārsti atzīst, ka bērna emocionala un garīgā attīstība ir tuvu viņas vecuma normai, taču fiziskā attīstība smagi atpaliek. To var labot ar smagu darbu. Bet vajadzīga profesionāla palīdzība, lai ar aktīvu vingrošanu sūtītu smadzenēm izmpulsus un sapratni, kas ķermenim jādara. Rehabilitācijas mērķis Truskavecas klīnikā Paulai ir iemācīties noturēt galvu, kas būs liels solis ceļā uz tālāko attīstību. 12 dienu rehabilitācija maksā ap 2800ls (4000EUR). Konkrētā summa mūsu gadījuma, mums būs zināma šīs nedēļas laikā."

 

"Paši tādu naudiņu iekrāt nevaram, tāpēc būsim pateicīgi visiem kas mums palīdzēs savākt nepieciešamo naudas summu, lai Paula varētu dzīvot pilnvērtīgu dzīvi," saka Zane Arāja

Paulas tēta konts:
Artis Arājs
Pers.kods 211281 - 11942
Konta nr. LV68RIKO0001301485129
Saņēmēj banks DnB Nord banka
Zieodojuma mēŗkis: Paulas rehabilitācijai
 

Reklāma
Reklāma