Jelgavnieki atbalstīs akciju Labestības Diena 2010

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Jau ceturto gadu kopīgā akcijā slimo bērnu ģimenēm tiek dota cerība dzirdēt, redzēt, staigāt un dzīvot. 2010.gada Labestības dienā arī Jelgavā tiks vākti līdzekļi, lai palīdzētu bērniem, kuriem iedzimtu slimību vai traģisku nelaimes gadījumu dēļ ir nepieciešama sarežģīta ārstniecība un rehabilitācija.
 
Šogad Labestības Dienā - 30.maijā no plkst. 12.00 līdz plkst. 15.00 biedrība „Bērnu un jauniešu rotaļu un attīstības centrs ORANŽAIS STARS” ar Jelgavas Domes atbalstu Jelgavā laukumā pie Swedbank filiāles Pasta ielā 47 aicinās piedalīties LNT, Ziedot.lv un Swedbank rīkotajā akcijā „Labestības Diena”, kuras laikā tiek vākti līdzekļi bērnu ārstēšanai - izdevumiem, ko nesedz valsts apmaksātā programma.
„Tas, kurš dara labu citam, vēl vairāk dara labu pašam sev - ne tajā nozīmē, ka viņu par to gaidītu balva, bet gan tajā, ka apziņa, ka padarīts labs darbs, pati par sevi sniedz lielu prieku.”(Seneka)
 
Šobrīd aktivitātēs Jelgavā jau ir iesaistīti vairāk kā 30 brīvprātīgo jauniešu un pilsētas iedzīvotāju. Lai arī šogad varētu palīdzētu bērniem, kuriem iedzimtu slimību vai traģisku nelaimes gadījumu dēļ ir nepieciešama sarežģīta ārstniecība un rehabilitācija, pilsētā ir izvietotas kastītes ziedojumiem:
*kafejnīcā "Zemnieka cienasts" ("Līči", Jaunsvirlaukas pag.,Jelgavas raj.),
*kafejnīcā "Hercogs" (Jelgavā Hercoga Jēkaba laukumā, Kr.Barona ielā 3),
*bistro "Silva" (Driksas ielā 7/9, Jelgavā)
*veikalā "Kanclers" (Lielā iela 18, Jelgavā),
*veikalā "Kanclera Nams" (Pasta ielā 51/7, Jelgavā)

 
Ziedot bērnu veselībai ir iespējams arī portālā

http://www.Ziedot.lv

, zvanot uz labdarības tālruni 90006383 (1 lats), kā arī var ziedot Swedbank, Rimi un Supernetto visā Latvijā vai pārskaitot naudas līdzekļus Fondam „Ziedot” (reģ.nr.40008078226) uz ziedojumu kontu LV95HABA0551006150241 Swedbankā.
Labestības Dienas akcijas noslēgumā – š.g. 30.maijā visās Swedbank filiālēs no pl.12.00 līdz pl.15.00 notiks Labestības stundas. Visi jelgavnieki ir gaidīti abās Swedbank Jelgavas filiālēs Pasta ielā 47 un Lielā ielā 1, kur varēs ziedot gan naudas līdzekļus, gan nest uz filiālēm drēbes, sadzīves priekšmetus un pārtiku. Saziedotās mantas tiks nodotas Jelgavas Radošo domu un darba centram "Svētelis", kas tālāk šis lietas nodot mazturīgajem jelgavniekiem.
Swedbank Jelgavas filiāļu darbinieki kopā ar biedrības „Bērnu un jauniešu rotaļu un attīstības centrs ORANŽAIS STARS” pārstāvjiem dosies pilsētas ielās ar ziedojumu kastītēm. Šiem cilvēkiem būs izgatavotas kartes ar Fonda „Ziedot” vadītājas Rūtas Dimantas parakstu, kas apliecina tiesības vākt ziedojumus „ziedot.lv” vārdā.
 
 
Pasākuma programma 30.05.2010.
12.00-15.00 Aktivitātes pie Swedbank filiāles „Hercogs” (Biznesa Centrs „Zemgale”, Pasta ielā 47, Jelgavā)
 
*„Labestības veikals”, kur varēs iegādāties Jelgavas mākslas skolas, „Oranžā Stara” bērnu zīmētas apsveikuma kartītes, iedzīvotāju saziedotos priekšmetus, pašdarinātas drēbes un citus roku darinājumus. Visi iegūtie līdzekļi no pārdotajām lietām tiks ziedoti palīdzībai bērniem Labestības dienā.
 
*„Čaklo pirkstiņu darbnīcā” – bērni un viņu vecāki varēs veidot svētku kartiņas, līmēt, zīmēt, krāsot un veidot dažādu materiālu un izmēru sirsniņas.
 
*Muzikālajos priekšnesumos piedalīsies:
 

Jelgavas Bērnu un jauniešu centra „Junda” dalībnieki ar zvanu ansambļa muzikālo priekšnesumu un pulciņa „Breiks” paraugdemonstrējumiem,

Bērnu un jauniešu mūzikas klubs (BJMK),

Rokskolas mācību ansamblis,

Jelgavas amatu skolas ansamblis,

Reklāma
Reklāma

Klubs Vēstnieki (Ambassador club-angļu val.) - Adventistu Baznīcas organizācija, kurā darbojas jaunieši no 16 gadu vecuma u.c.

 
*Pasākuma laikā klātesošie tiks iesaistīti jautrās aktivitātēs
*Noslēgumā tiks sūtīti gaisa sveicieni slimajiem bērniem
*Uzaicinājums klātesošajiem uz kopīgu dziesmu - Labestības dienas himmnu.

Plašāka informācija:
Inga Baļe - mob. tālr. 22 08 03 38, e-pasts:

oranzais.stars@inbox.lv


www.palidziberniem.lv