Inga Akmentiņa - Smildziņa: vecākiem nepieciešama motivācija, lai darbā neaizmirstu par ģimeni

Inga Akmentiņa - Smildziņa, trīs bērnu mamma, uzskata, ka ģimenes un darba dzīves līdzsvaram svarīgākā ir motivācija. 

Inga Akmentiņa - Smildziņa: vecākiem nepieciešama motivācija, lai darbā neaizmirstu par ģimeni

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Inga Akmentiņa - Smildziņa, trīs bērnu mamma un “Amigo iniciatīvas laimīgām ģimenēm” vadītāja uzskata, ka ģimenes un darba dzīves līdzsvaram svarīgākā ir motivācija. Ja paši sev skaidri nosakām, kāpēc mums ir jārūpējas par to, lai pietiekami daudz laika veltītu ģimenei, tikai tad varam veikt nozīmīgu ieguldījumu vecāku un bērnu nākotnes attiecībās.

Informatīvās akcijas ģimenes un darba dzīves līdzsvaram “Darbā bērni” ietvaros tapušā video stāstā Inga Akmentiņa - Smildziņa skaidro, ka viņas ģimenē galvenā iedvesma neaizmirsties ikdienas darbu plūsmā ir vēlme ik dienu būt līdzās un redzēt, kā bērni izaug. Tā, lai visa dzīve nav tikai veltīta darbam un bērnus audzina kāds cits. Inga atzīst, ka tas nav viegli un ne vienmēr izdodas, kā plānots, bet ir pilnībā paveicams bērnu un savstarpējo attiecību vārdā.

Skaties video stāstu: 

 

 

Informatīvās akcijas “Darbā bērni” ietvaros savu pieredzi ģimenes un darba dzīves līdzsvaram video stāstos atklāj arī Dana Reizniece - Ozola, Latvijas Republikas ekonomikas ministre un četru bērnu mamma, Armands Simsons, trīs bērnu tētis un “Dinamo Rīga” runasvīrs, Agnese Linka, “Latvijas Radio 1” “Ģimenes studijas” programmas vadītāja un divu bērnu mamma un Nellija Šlēgelmilha, pasaules čempione ūdensmotociklu sportā, “333” trases projektu vadītāja un divu bērnu mamma.

Reklāma
Reklāma

 

Ikviens interesents aicināts iesūtīt savu ģimenes un darba dzīves apvienošanas pieredzes stāstu uz e-pasta adresi: darbaberni@laimigamgimenem.lv vai dalīties ar to sociālajos tīklos, lietojot tēmturi #darbābērni. 

 

“Darbā bērni” informatīva akcija ģimenei draudzīgai darba kultūrai

Lai stāstītu par darba devēju un darbinieku iespējām padarīt ikdienu ģimenei draudzīgu, “Amigo iniciatīva laimīgām ģimenēm” kopā ar “Latvijas Radio 1” “Ģimenes studija” rīko informatīvu akciju “Darbā bērni”. Akcijas laikā tiek meklētas atbildes uz jautājumiem, kā veidot karjeru, lai darbs nav šķērslis ģimenes laimei, kā laimīgs darbinieks var kļūt par panākumu atslēgu savam darba devējiem, un kā darba kultūru var uzlabot mērķtiecīga valsts politika.